Megmutatta természetes arcát Liptai Claudia

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
fotó smink nélkül Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotóval örvendeztette meg a rajongóit Liptai Claudia: így néz ki reggel, mikor ül a dugóban. 

Nemrég még azt láthattuk, ahogy Claudia és Ádám Görögországban nyaralnak, hiszen a sztár onnan is posztolt fotót a követőinek. Akkor sem helyezett túl nagy hangsúlyt a sminkelésre, mostanában szívesen mutat természetes fotókat önmagáról.

Ám a mostani, egy igen közeli felvétel, amelyen jól látszik a sztáranyuka álmoskás arca, és az is, hogy valóban semmilyen sminket sem visel. Vicces sorokat is társított a képhez, innen tudjuk, hogy bizony ő sem szeret a dugóban ücsörögni:

"Ábrándosnak tűnik a tekintetem, pedig csak a reggeli dugót kémlelem. Ez majdnem rímelt. Mindenkinek jó kis hétindítást kívánok!" - írta a poszthoz Claudia.

Liptai Claudia megmutatta lábait- Fotó

Szerelmével, Pataki Ádámmal és gyerekeikkel nyaral Liptai Claudia, aki le sem tudná tagadni, mennyire boldog és kiegyensúlyozott. Ez pedig külsején is meglátszik. Alig telt el néhány hónap kisfia, Marci születése óta, és a műsorvezető szexibb és formásabb mint valaha.

Szexi alakot villantott Tücsi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-megmutatta-strandalakjat-tucsi.htmlA fiatal szépség olyan fotót tett közzé, ami akár egy képeslap is lehetne. TrendOrigoÍgy fest Luis Fonsi csodálatos felesége: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-buszke-lehet-a-szep-felesegere-luis-fonsi.htmlKözös képek kerültek napvilágra Luis Fonsiról és a feleségéről: nagyon jól néznek ki együtt. Trend--"Crotch Charm": intim ékszer női bugyikba tervezve http://www.life.hu/trend/20170814-crotch-charm-a-nok-uj-orulete.htmlÍme egy új divatőrület, ami nem meglepő módon Japánból indult útjára, és egyre nagyobb teret hódít. A leghíresebb webshopokból már bárki számára elérhető. Trend--Pocakos, szakállas pasas lett Ben Affleckből? Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-pocakot-es-szakallat-is-novesztett-ben-affleck.htmlAugusztus 12-én, lesifotósok kapták lencsevégre Ben Afflecket, aki ugyan elég ramatyul fest, mégis jól érzi magát. Trend--Így fest ma Leticia Calderón, az Esmeralda egykori sztárja: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-ilyen-szep-az-esmeralda-egykori-sztarja-laura-zapata.htmlLeticia Calderónnak minden jól áll: hosszú barna fürtökkel, és szőke rövid hajjal is fantasztikusan néz ki. TrendOrigoPizsama, buggyos ujj, pucér fenék: Ruhamustra a Teen Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170814-ruhamustra-a-2017es-teen-choice-awardsrol.htmlVasárnap este adták át a Teen Choice Awards díjait, amit szokás szerint megelőzött a vörös szőnyeges bevonulás. Akadtak meglepetések és kirívó szerelések, amiket már mutatunk is! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.