Homokba, vízbe és festékbe öltöztetett nők: Fotók!

fashion week víz homok galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen különleges "ruhákat" ritkán látni fotózáson. Nem is csoda, hiszen nem is lehet kétszer ugyanúgy viselni. 

Asida Turawa egy fiatal művész, aki nem fél feszegetni a határokat, és olyan dolgokat kipróbálni, amelyek elsőre hihetetlennek tűnnek. Például nehezen lehet elképzelni, ahogy vízbe, festékbe vagy homokba öltöztetett nőket állít kamera elé, és készít róluk fantasztikus képeket.

Pedig Asida és a csapata ezt megcsinálta. A dolog titka a tökéletes időzítésben rejlik: akkor kell elkapni a pillanatot, amikor a modellre hajított homok, víz vagy festék épp a levegőben van, és kitakarja a meztelen modell intim területeit.

Nem is merünk belegondolni, hogy hányszor kellett belekezdeni, mire értékelhető eredmények születtek. Ám a végső fotókat nézegetve az ember szája tátva marad. Ilyet aztán tényleg nem látunk mindennap.

/1708/Homok2017815124323

Vitiligós emberekről készült különleges sorozat: Fotó!

Borck Elbank fotós, kifejezetten olyan modellekkel szeret dolgozni, akik a társadalmi elvárások szerint "nem tökéletesek". A célja pedig az, hogy megdöntse mindenki fejében ezt a tévhitet. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.