Heti trendjelentés: Mel B intimékszere sokkolta a közönséget

Forrás: AFP -
Mel B vörös szőnyeg Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét a Teen Choice Awards díjátadóval indult, majd mindenki elfelejtett normálisan felöltözködni, és inkább alaposan kinevettették magukat. Mutatjuk a részleteket!

A hippi: Dani Thorne

A szőrös lábú színésznő, szintén szinész testvére, Dani nem szőrökkel, hanem hippis ruhájával keltett feltűnést a héten. Sok hírességtől láttunk már vagány hippis szerelést, de ez nem éppen az, sokkal inkább ciki.

Dani Thorne Forrás: Northfoto

A bohóc: Alan Cumming

Az 52 éves Alan Cumming is valami feltűnőben akart érkezni egy filmpremierre, de inkább nevetséges lett az összhatás, habár egy menő bohócnak pont jó.

Alan Cumming Forrás: AFP

Az intimékszeres: Mel B

Az America's Got Talentnek már a 12. évadját forgatják, és az egykori Spice Girl bizony zsűritagként kritizálja az énekeseket. Neki viszont néhány öltözködési tanács jönne jól, mert a kristályokkal kivarrt kezeslábas, illetve a nemi szervén koronaként elhelyezkedő ékszerkoszorú nem éppen a jó ízlésről tett tanúbizonyságot.

Mel B Forrás: AFP

A leopárdpizsamás: Heidi Klum

A fürdőköntösök és pizsamák manapság nagyon felkapottak lettek a street style trendben, és meglepő módon már a vörös szőnyegen is meg-megjelennek. Heidi Klum például ebben a leopárd mintás pizsamaszerű nadrágkosztümben pózolt.

Heidi Klum Forrás: AFP

A jóból is megárt a sok: Tyra Banks

Az eddigiek között a legjobb, de azért Tyra Banks öltözéke sem az igazi. Túl sok minta és túl sokféle anyag keveredett ebben a rövidke, A-vonalú szabással megálmodott ruhában. Nektek bejön ez a fajta extravagancia?

Tyra Banks Forrás: AFP

Ki volt e legnevetségesebb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.