10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességek

olcsó ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak.

Beyoncé

Beyoncé tényleg bárhol és bármit megkaphatna, de ha farmerről van szó, szívesen választ a H&M-ből. Nem is egy alkalommal viselt H&M-es nadrágot, és jól tudjuk, hogy a márka 10 ezer forint alatti választéka bőséges. Ez a farmer is 9990 forintba került Beyoncénak.

Beyonce Forrás: Northfoto

Emily Ratajkowski

Az imént emlegetett márkát Emily Ratajkowski is többször viselte, de más alacsonyabb árkategóriájú boltokból is szívesen válogat. Ez a csodás fekete szoknya mindösszesen 3000 forintba került a Primarkban, és ez is ugyanolyan jól áll neki, mint a tízszer, sőt százszor ennyibe kerülő szoknyák.

Jennifer Lopez

Pár napja Párizsban Jennifer Lopezt egy Z Supply márkájú basic pólóban látták andalogni. A sportos szereléshez választott darab 9500 forint volt.

Jennifer Lopez Forrás: Northfoto

Az énekesnő korábban egyébként a vörös szőnyegen is viselt olyan ruhát, ami nem hat számjegyű összegbe került. Igaz, nem a legpompásabb eseményen, csupán Marokkóban viselte egy zenei fesztivál megnyitóján. A púderrózsaszín culottes Forever 21 márkájú, és 6500 forintba került.

Jennifer Lopez Forrás: AFP

Cara Delevingne

A Valerian és az ezer bolygó városával komoly színésznőként debütáló modellt nem olyan rég kapták lencsevégre ebben a pszichedelikus beütésű pólóban. A Privé Revaux márkájú darab 7500 forint volt.

Gigi Hadid

Pár évvel ezelőtt egy párizsi kiruccanás alkalmával fotózták le Gigit ebben a Cotton:On márkájú basic darabban. A ruha 6000 forintot kóstált.

Gigi Hadid Forrás: Northfoto

Diane Kruger

Gigi ruhájához hasonló darabot viselt Diane Kruger a párizsi repülőtéren néhány évvel ezelőtt. A Cannes-ba tartó színésznő ruhája szintén Forever 21 márkájú, ára 4500 forint volt.

Diane Kruger Forrás: Northfoto

Kendall Jenner

Nemcsak Gigi, Kendall is szívesen hord olcsóbb fast fashion darabokat a hétköznapokban. Ha 10 ezer forint alatt nincs is olyan sok ruhája, a 10 és 20 ezer forint közöttiek már jóval többen sorakoznak a szekrényében. Ez a kantáros nadrág is Forever 21, és 7000 forint körül vásárolta.

Kylie Jenner

Hogy folytassuk a sort a fiatal social media nemzedékkel, jöjjön Kylie Jenner, aki nagy művész az olcsóbb ruhák viselésében. Több basic ruhája van 15-20 ezer forint alatt, mint ez a piros H&M ruha is. És miért mondjuk, hogy nagy művésze? Mert a kiegészítőkkel szuperül feldobja ezeket az egyszerűbb, olcsóbb darabokat, sőt sokszor a táskája vagy éppen a cipője 20-szor, 30-szor annyiba kerül, mint a ruhája.

Kylie Jenner Forrás: Northfoto

Taylor Swift

A pasifaló énekesnő is szuper, zöld kiegészítőkkel dobta fel ezt a rövidnacis kosztümöt, amit New Yorkban viselt egy randin. A Missguided márkájú kosztüm nadrágja 5500 forint, zakója 10 ezer forint volt.

Taylor Swift Forrás: Northfoto
A legőrültebb magassarkú cipőkhttp://www.life.hu/trend/20170816-a-legorultebb-magassarku-cipok.htmlNem éppen a hordhatóság és a praktikum vezérelte ezeknek a cipőknek a megalkotását. Sokkal inkább a feltűnéskeltés, a művészi kifejezés, vagy csupán a szórakoztatás. Nézzük is, hogyan fest az a magassarkú, ami Csubbakától, csirkéktől, galamboktól nyert inspirációt! Trend--Pizsama, buggyos ujj, pucér fenék: Ruhamustra a Teen Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170814-ruhamustra-a-2017es-teen-choice-awardsrol.htmlVasárnap este adták át a Teen Choice Awards díjait, amit szokás szerint megelőzött a vörös szőnyeges bevonulás. Akadtak meglepetések és kirívó szerelések, amiket már mutatunk is! TrendAFPÁtlagos kislányból bombanő és márkanév: 20 éves lett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20170809-a-20-eves-kylie-jenner-stilusevolucioja.html20 éves korára az egyik leggazdagabb hollywoodi sztárcsemete lett, testvérével közös ruhakollekciókkal és saját kozmetikai branddel, amit az egész világon imádnak. De hogy lett Kylie igazi márkanév, és mennyit változott gyerekkora óta? Mutatjuk! TrendOrigoSzőrharisnya és társaik: sokkoló dizájnerholmik, amiknek semmi értelmehttp://www.life.hu/trend/20170810-dizajnerholmik-amiknek-semmi-ertelme.htmlSzinte heti szinten számolhatnánk be a legújabb, divatosnak kikiáltott darabokról, amelyek valójában se nem szépek, se nem praktikusak. Nem is olyan régen összeszedtünk jó pár sokkoló ruhadarabot, ezúttal viszont újabb meglepő dizájnerholmikkal bővült a furcsaságok sora. Íme! TrendOrigoA hónap színe: a tündöklő tengerzöldhttp://www.life.hu/trend/20170727-a-honap-szine-augusztusban-a-tengerzold.htmlKi tudná megmondani, hogy hány árnyalata van a tengernek? Van, hogy kék, van, hogy zöld, és még azon belül is néha élénk, néha egészen ragyogó, néha viszont fáradt. Trend--Dögös húszasnak néz ki az ötvenéves pasi: ők az elmúlt hónapok internetes felfedezettjeihttp://www.life.hu/trend/20170727-dogos-huszasnak-nez-ki-az-otveneves-pasi.htmlA social mediának köszönhetően hónapról hónapra feltűnik egy-egy új izgalmas arc, akiknek szépségéért, vagy éppen különleges élettörténetéért rajongani kezd a világ. Az elmúlt időszakban több ilyen eset is volt az 50 éves dögös pasitól a 26 éves modellig, akinek betegsége miatt úgy lóg a bőre, mintha 80 éves lenne. Következzenek ők! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.