Így csúfolták gyerekkorában Liptai Claudiát

TV2 Liptai Claudia csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyár végi szelfit posztolt Liptai Claudia, mellékesen pedig elárulta, mivel csúfolták gyerekkorában.

A gyerekek bizony nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Liptai Claudiának sem lehettek könnyűek azok az évek, amikor szeplői miatt csúfolták a társai. A sérelmeket azonban mára elfelejtette, és nagyon örül, hogy a szeplőit illetően is az édesanyjára hasonlít.

"Azért nyár végére szeplőszámban nem nagyon akad ellenfelem. Már egész megszoktam őket pedig gyerekkoromban minden nap csúfoltak miatta. Pulyka tojás ide vagy oda örülök, hogy ebben is anyura hasonlítok" - írta a fotóhoz a műsorvezető.

Goldie Hawn 71 éves létére melltartó nélkül mutatkozott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170821-goldie-hawn-71-eves-letere-melltarto-nelkul-mutatkozott.html71 éves létére Goldie Hawn még ma is nagyon jól néz ki, de úgy tűnik, ő nem békélt meg azzal, hogy eljárt felette az idő: melltartó nélkül vásárolgatott, ami nagy hiba volt. Trend--Érkezik a Vogue szeptemberi száma: négy címlapon pózol Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20170816-megjelent-a-szeptemberi-vogue-jennifer-lawrence-a-cimlapon.htmlAki látta A szeptemberi kiadás (The September Issue) című filmet, az pontosan tudja, hogy a divatmagazinok szeptemberi száma kiemelkedően fontos. Nem egy a sok közül, hanem a legjelentősebb szám egész évben: ahogy mondani szokás, a szeptember a divatvilág januárja. Éppen ezért évről évre nagy figyelem kíséri ezeket a lapszámokat, ráadásul a Vogue fennállásának 125. évfordulóján még nagyobb a felhajtás a világ vezető divatmagazinjának háza táján. Trend--Tücsi megvillantotta melleit - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170820-foton-tucsi-oriasi-mellei.htmlSokféle helyzetben láthattunk már fotót Tücsiről. Ám ezúttal azt is megmutatta, mi rejtőzik a ruhája allatt.TrendOrigoDukai Regina mesés estélyiben mutatta meg magát - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170820-dukai-regina-estelyibe-bujt.htmlDukai Regina is a Miss Balaton döntőjén járt, ahol istennőként tündökölt. Nehéz volt a döntős lányokra koncentrálni mellette. Trend--Íme a 2017-es Miss Balaton győztese - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170819-ime-a-miss-balaton-gyoztese.htmlNagy volt az izgalom az idei Miss Balaton szépségversenyen. Végül azonban a legszebb lány fejére került a korona. TrendOrigoTóth Vera dekoltázst villantott - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170819-toth-vera-dekoltazsa.htmlTóth Vera gyönyörű lett, ezt bátran kijelenthetjük. A férfiak örömére pedig egyre többet mutat magából. Ezúttal szexi dekoltázst villantott. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.