Tóth Gabi megmutatta smink nélküli arcát - Fotó!

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi szeplő smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi a stílusváltása óta a természetességre esküszik, ezért mutatja meg bátran smink nélküli, szeplős arcát!

Hosszú évek teltek már el azóta, hogy Tóth Gabi először feltűnt a Megasztárban, sikere pedig évek óta töretlen. Ez nem változott, ő viszont már sokszor alakult át teljesen. A kezdtekben még csak egy fiatal kislány volt, aztán jött a vadóc énje és stílusa, nemrég pedig újabb változáson esett át.

Tóth Gabi új stílusa a természetességről szól Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Tóth Gabi földanyává vált, ezt azonban tudatos készületek előzték meg. Több éve tervezi már ezt az átváltozást, és nemcsak a külseje új, de dalai is teljesen új irányt vettek. Ezzel együtt a természetesség is meglehetősen fontossá vált a számára, így a smink nélküli arcát is egyre többször mutatja meg. A rajongói persze így is csodálatosnak tartják!

Bódi Sylvi megmutatta közelről az igazi arcát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170824-bodi-sylvi-megmutatta-kozelrol-az-igazi-arcat.htmlBódi Sylvi nem fél megmutatni, milyen, amikor még nincs rajta mindenféle cicoma: íme, a modell igazi arca! Trend--Bőrfeszesítő szépségtippekhttp://www.life.hu/trend/20170816-borfeszesito-szepsegtippek.htmlArcbőrünk sokat elárul rólunk: hogy mennyire szeretjük és ápoljuk a testünket, illetve éveink számáról is tanúskodik. Ezért érdemes nagyon vigyázni rá, hogy sokáig fiatalos, feszes és üde maradjon a testi-lelki összhang érdekében. Trend--Lily-Rose Depp 18 évesen pucérra vetkőzött - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170823-lily-rose-depp-18-evesen-pucerra-vetkozott.htmlLily-Rose Depp sem egy hétköznapi szakmát választott: Johnny Depp lánya már egy jó ideje modellkedik. Eddig azonban várt azzal, hogy ledobja a textilt, de korábban nem is tehette volna, mert csak néhány hónapja lett 18! TrendOrigoJennifer Lopez dögös fotókon fogdossa saját mellét http://www.life.hu/trend/20170823-jennifer-lopez-dogos-fotokon-sajat-mellet-fogdossa.htmlJennifer Lopez 48 éves létére még mindig elképesztően vadító: ezt be is bizonyította egy fotósorozattal, amin a saját mellét markolássza. TrendOrigoKate Hudson így fest haj nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170823-kate-hudson-igy-fest-haj-nelkul.htmlSzokás, hogy a színészek egy forgatás kedvéért drasztikus átalakuláson esnek át, ezt Kate Hudson sem úszta meg. Neki a hajától kellett megválnia! TrendOrigoIszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170823-iszak-eszti-fehernemus-fotot-villantott.htmlIszak Eszti a visszafogottabb sztárok sorát erősítette egészen eddig... ezúttal azonban durván szexis fehérneműs fotót osztott meg magáról.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.