Kesha pluszkilókkal is gyönyörű - Fotó!

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
súly plusz Kesha kiló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kesha csak úgy tündökölt az MTV VMA-n, úgy tűnik, hogy ő néhány kiló plusszal érzi magát igazán teljesnek.

A sztárok sem görcsölnek már rá annyira néhány kiló feleslegre, mint annak idején, így Kesha sem. Pedig volt idő, amikor a gyönyörű énekesnő mással sem volt elfoglalva, csak a testével. Folyamatosan azon volt, hogy ne legyen rajta súlyfelesleg. Étkezési zavarokkal is küzdött, a folyamatos megfelelési kényszer miatt pedig rengeteg őrültséget is csinált: megitta például a saját vizeletét.

Kesha pluszkilókkal szexi igazán Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Kesha néhány hete tért vissza a színpadra. Az énekesnő a Praying című új számával zárta le a számára sok szenvedést hozó elmúlt éveket. Keshát egykori producere és kiadója megerőszakolta és bántalmazta.

Kesha most a vasárnapi MTV VMA-n mutatta meg, hogy készen áll ismét átadni magát a zenének.

Kesha bántalmazás miatt perelte be zenei producerét!

A 27 éves énekesnő keresetet nyújtott be zenei producere, Dr. Luke ellen. A vád szerint miután 18 évesen leszerződött, a férfi több módon - szexuálisan, érzelmileg, lelkileg és verbálisan is - bántalmazni kezdte őt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.