plasztikai műtét operáció beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotók kerültek napvilágra egy nőről és a lányáról, akik teljesen egyformára műttették magukat, ugyanis mindketten egy híres modellre akartak hasonlítani. 

Mondanunk sem kell: az eredmények egyáltalán nem váltották be a hozzájuk fűzött reményt. Ugyanis sem Georgia Clark, sem a lánya, Kayla Morris nem lettek Katie Price kiköpött másai.

Íme Katie Price, akire nem sikerült hasonlítani Forrás: AFP/Larry Busacca

A 39 éves híresség ugyan telt idomokkal és hosszú szőkés hajjal rendelkezik, de ezen kívül semmilyen hasonlóságot nem fedeztünk fel az átműtött nők és a televíziós személyiség között.

Pedig Georgia és Kayla 72 ezer dollárt, azaz nagyjából 18 millió forintot költöttek az átalakításra. Rengeteg pénz tűnt el botoxra, szájfeltöltésre, póthajra és szoláriumra. Georgia pedig azt is elárulta, hogy egyáltalán nem bánta, mikor a lánya kitalálta, hogy Katie Price-ra akar hasonlítani, sőt, ez szerinte is jó ötlet volt.

Georgia és Kayla eddig 72 ezer dollárt, azaz nagyjából 18 millió forintot költöttek az átalakításra Forrás: Facebook/Kayla Morris

És az sem bánja, hogy a lánya

szexmunkával, és Sugar Daddyk kiszolgálásával

keresi meg mindkettejük műtétjeire a pénzt, mert véleménye szerint a közös álmuk mindennél előrébb való - írta meg a MetDaan.

Megmutatta félmeztelen testét az élő Ken baba: Fotó!

Rodrigo Alves neve sokaknak ismerős lehet, hiszen ő az a férfi, aki elhatározta: úgy fog kinézni, mint Barbie szerelme, Ken baba. Éppen ezért már gyakorlatilag mindenét megműttette, legutóbb a szeme miatt határozta el, hogy kés alá fekszik. Álma, hogy a barna szín helyett jeges szürke szempárral rendelkezhessen. Így néz ki félmeztelenül a strandon: Fotó!

Paris Jackson formás, de szőrös lábakat villantott: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170829-szoros-labakat-villantott-paris-jackson.htmlBizarr fotóval örvendeztette meg a rajongóit Paris Jackson. A fiatal modell szőrös lábakkal pózol az Instagramon. Trend--Britney Spears sminktelen, kacsaszájú arcot villantott: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170829-britney-spears-sminktelen-arca-tobb-mint-durva.htmlElképesztő fotók kerültek fel a 35 éves énekesnő közösségi oldalára. Ezt a kacsaszájat nem kellett volna erőltetni. TrendOrigoZimány Linda fenekénél ma már semmi nem lesz kerekebb: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170829-zimany-linda-popsija-egyszeruen-tokeletes.htmlA szőke szépség ismét egy olyan fotót osztott meg az oldalán, amitől minden pasi szája tátva maradt. Sőt, még a csajoké is! TrendOrigoMerényletek a hajad ellen! Ezeket ne kövesd elhttp://www.life.hu/trend/20170828-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-tedd-a-hajaddal.htmlMíg a bőrápolásra egyre több időt fordítanak a nők, a hajápolás sokszor háttérbe szorul. Pedig érdemes rá odafigyelni, hiszen a szép és gondozott hajkorona ugyanúgy a nőiesség része, mint az ápolt bőr. Ennek fényében jó tudni, hogy napi szinten is mennyi bűnt követünk el a hajunk ellen, amelyek egy kis odafigyeléssel mind elkerülhetők lennének. Trend--Így rúdtáncol Bódi Sylvi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170828-igy-porog-a-rudon-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi megmutatta hogyan kell a rúdon pörögni. TrendOrigoHa Vajna Timi cicizik, akkor Sarka Kata is - A nap dekoltázsa Vol. 2http://www.life.hu/trend/20170827-sarka-kata-dekoltazs-cici.htmlCsak pár órát kellett várnunk, és Vajna Timi után Sarka Kata is bevállalta a cicis fotót. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.