Paris Jackson formás, de szőrös lábakat villantott: Fotó!

fotó szőrös láb Paris Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr fotóval örvendeztette meg a rajongóit Paris Jackson. A fiatal modell szőrös lábakkal pózol az Instagramon. 

Michael Jackson 19 éves lánya mindig felhívja valamivel magára a figyelmet. Tavasszal például bombaként robbant a fotója, amely a MET-gála után készült. A fiatal szőkeség ugyanis vállalhatalan szerelésben jelent meg, sőt, még a bugyiját is jócskán kivillantotta.

Most pedig egy újabb érdekes fotó került fel a sztár oldalára. Bizonyára mindenki hallott már arról a divatról, mely szerint a szőrös női láb a szexi. Nemrég egy összeállítást is készítettünk a legszőrösebb sztárokról: Miley Cyrus például még festette is a hosszú honaljszőrét.

Paris pedig egy olyan fotót tett közzé az Instagram oldalán, amelyen szőrös lábakkal szerepel. A követői közül senki nem tette szóvá, sőt, helyette több, mint 100 ezer kedvelést kapott.

if you're not competing with your brother over who can grow longer leg hair wyed

Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) által megosztott bejegyzés,

Szőrös fürdőruhában pózolnak a nők: Fotók!

Nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a legújabb fürdőruhatrend is Amerikában látott napvilágot. Valószínűleg pillanatok alatt végig söpör majd a világon, hiszen a hülyeségre mindig vevők az emberek. De ennek aztán tényleg semmi értelme.

Britney Spears sminktelen, kacsaszájú arcot villantott: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170829-britney-spears-sminktelen-arca-tobb-mint-durva.htmlElképesztő fotók kerültek fel a 35 éves énekesnő közösségi oldalára. Ezt a kacsaszájat nem kellett volna erőltetni. TrendOrigoZimány Linda fenekénél ma már semmi nem lesz kerekebb: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170829-zimany-linda-popsija-egyszeruen-tokeletes.htmlA szőke szépség ismét egy olyan fotót osztott meg az oldalán, amitől minden pasi szája tátva maradt. Sőt, még a csajoké is! TrendOrigoMerényletek a hajad ellen! Ezeket ne kövesd elhttp://www.life.hu/trend/20170828-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-tedd-a-hajaddal.htmlMíg a bőrápolásra egyre több időt fordítanak a nők, a hajápolás sokszor háttérbe szorul. Pedig érdemes rá odafigyelni, hiszen a szép és gondozott hajkorona ugyanúgy a nőiesség része, mint az ápolt bőr. Ennek fényében jó tudni, hogy napi szinten is mennyi bűnt követünk el a hajunk ellen, amelyek egy kis odafigyeléssel mind elkerülhetők lennének. Trend--Baukó Éva bikinis fotója gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20170828-igy-pozol-egy-sarga-bikiniben-bauko-eva.htmlEgyszerűen nem lehet betelni Baukó Éva szépségével. Fantasztikusan néz ki a ValóVilág egykori sztárja. TrendOrigoÍgy rúdtáncol Bódi Sylvi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170828-igy-porog-a-rudon-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi megmutatta hogyan kell a rúdon pörögni. TrendOrigoMerényletek a hajad ellen! Ezeket ne kövesd elhttp://www.life.hu/trend/20170828-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-tedd-a-hajaddal.htmlMíg a bőrápolásra egyre több időt fordítanak a nők, a hajápolás sokszor háttérbe szorul. Pedig érdemes rá odafigyelni, hiszen a szép és gondozott hajkorona ugyanúgy a nőiesség része, mint az ápolt bőr. Ennek fényében jó tudni, hogy napi szinten is mennyi bűnt követünk el a hajunk ellen, amelyek egy kis odafigyeléssel mind elkerülhetők lennének. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.