Cindy Crawford félmeztelenül pózolt: Fotó!

modell fotó Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szexi felvétel került elő a szupermodellről. Hasonló kép készült róla 1992-ben is. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Cindy Crawford alakján egyszerűen nem látszik a kor. Hiába telnek az évek, az ő teste továbbra is időtálló és csodálatos. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a lányával készült közös fotó inkább olyan, mintha egy testvérpárt látnánk.

Most pedig itt egy újabb összehasonlítás: íme egy friss fotó, amelyen Cindy mindössze egyetlen farmernadrágot visel. A felvétel önmagáért beszél.

The Crawford, comin' soon. #repost @SebastianFaena for @SHOPREDONE

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

De a legérdekesebb mégis az, hogy egy ehhez hasonló kép már készült a sztárról, 1992-ben. A farmerreklámhoz készült korábbi fotón Crawford mindössze 26 éves volt, de a friss fotóján sem néz ki többnek 35-nél. Ez nem semmi!

#FBF Denim only. #repost @ShopRedone

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

Cindy Crawford 15 éves lánya nem érzi a határokat

Cindy Crawford lánya gyönyörű, nem csoda, hogy ő is modell karrierre készül. Azonban kicsit korán kezdi a szexi fotók posztolását. Mit szól ehhez a híres anyukája? Olvass tovább itt...

Ilyen bugyit hord a ruhái alatt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170831-ilyen-bugyit-hord-vajna-timi.htmlMég mindig Ibizán van Vajna Timi, onnan posztolta ezt a szexi fotót is.TrendOrigoCsillámnyelv a legújabb divat: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170830-csillamnyelv-a-legfrissebb-noi-divat.htmlAhogy elnézzük, lassan minden testrészre kitalálnak valami új őrületet, amivel lehet hülyíteni a fiatal lányokat. Íme a legújabb ötlet: csinálj magadnak csillámnyelveket. Trend--Meztelenre vetkőzött a 64 éves Marcellina: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170830-levetkozott-a-64-eves-marcellina.htmlMarcellina 64 éves kora ellenére sem panaszkodhat a megjelenése miatt, ugyanis még mindig bomba alakja van. Trend--ÉNB Alexáról és Tamaráról szexi fotók készültek Montenegróbanhttp://www.life.hu/trend/20170830-szexi-fotok-keszultek-enb-alexarol.htmlOlyan különleges helyszínen kapták lencsevégre Alexát és Tamarát, ahol korábban híres divatmárkák fotózásait is tartották. Az eredmény pedig önmagáért beszél: Fotók! Trend--Zimány Linda fenekénél ma már semmi nem lesz kerekebb: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170829-zimany-linda-popsija-egyszeruen-tokeletes.htmlA szőke szépség ismét egy olyan fotót osztott meg az oldalán, amitől minden pasi szája tátva maradt. Sőt, még a csajoké is! TrendOrigoBaukó Éva bikinis fotója gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20170828-igy-pozol-egy-sarga-bikiniben-bauko-eva.htmlEgyszerűen nem lehet betelni Baukó Éva szépségével. Fantasztikusan néz ki a ValóVilág egykori sztárja. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.