Liv Tayler és Julianne Moore is levetkőzött: csipkés fehérneműben pózolnak - Fotó!

Forrás: Rankin for Triumph Autumn/Winter 2017 -
fehérnemű Liv Tyler Julianne Moore csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julianne Moore nem vetkőzik túl gyakran, de ezúttal elvállalta és megmutatta, hogy 56 évesen is lehet valaki vadító, mert ő bizony az. Liv Taylerről sem feledkezhetünk meg, hiszen ő is ugyanabban a kampányban dobta le a textilt: őt sem mostanában láttuk ilyen szexinek!

Julianne Moore nem tartozik azok közé a celebek közé, akik nap mint nap töltenek fel magukról dögös képeket a közösségi oldalakra. Az 56 éves színésznő nem azért nem mutatja meg testét mindennap, mert szégyenli, most bebizonyította, hogy ő bizony még mindig nagyon dögös. Csipkés fehérneműben fotózták a sztárt, és igazán vadító lett!

Julianne Moore megmutatta, mennyire dögös Forrás: Rankin for Triumph Autumn/Winter 2017

Liv Taylert szintén ugyanannak a fehérneműcégnek örökítették meg, és bizony ő is nyugodtan megmutathatná többször formás idomait, hiszen a 40 éves színésznőnek ugyancsak nincs miért pironkodni: őt nagyon rég láthattuk ennyire szexinek, örülünk, hogy bevállalta.

Liv Tayler is nagyon szexi Forrás: Rankin for Triumph Autumn/Winter 2017

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.