Sonia Lorenzini megvillantotta az intimtetkóját: Fotó!

modell Sonia Lorenzini intimtetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres olasz modell megjelent, és olyat mutatott, amit érdemes volt lencsevégre kapni. 

A 28 éves Sonia a 74. alkalommal megrendezett Velencei Fesztiválon díszelgett, ahová egy igen különleges, lábvillantós szerelésben érkezett. Arra azonban nem készült, hogy akár a szél is alákaphat az alkalmi ruhának.

Pedig most ezt történt, és a felvillanó ruha alatt megpillanthattuk a sztár nemi szervén díszelgő intimtetoválást. Végül is még így is szerencsésnek mondhatja magát, hiszen sokkal nagyobb pácba került volna, ha egyáltalán nem húz fel bugyit.

Ebben a ruhában sikerült lencsevégre kapni a különleges tetoválást Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Az Instagram modell egyébként valószínűleg nem sokat stresszel a felvétel miatt, hiszen ebből él, hogy a testét közel 600 ezer ember követi és nézegeti nap mint nap. Íme a különleges pillanatról készült fotó.

Szőrös nemi szervekkel kampányolnak az intim szőrzet mellett

A 23 éves fotós megelégelte a nemi szerv és annak borotválása körüli felhajtást, és úgy döntött egy önarcképsorozattal kampányol a szőr mellett: meghökkentő fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.