Mádai Vivien minden csúszdát kipróbált: Videó!

fürdőruha Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka ezúttal az Aquaworldből jelentkezett, ahol a műsorvezetők egyike kalandos élményekben vehetett részt: Mádai Vivien vállalta a kihívást. 

Mádai Vivien még a Kamikaze nevű csúszdát is kipróbálta az élményparkban, és ezzel halált megvető bátorságról tett tanúbizonyságot. Természetesen, nem egyedül vállalta a kihívásokat, Kadlacsek Krisztián is vele tartott, akivel összesen 11 csúszdán száguldottak végig.

Ebben a falatnyi fürdőruhában szexizett a sztár Forrás: TV2

Eközben arra is volt lehetőségünk, hogy megcsodáljuk a sztáranyuka tökéletes alakját, és meg kell állapítanunk: egyetlen deka felesleg sincs rajta. Nem tudjuk hogy csinálja, de jó a technikája. Az aprócska bikiniben nem csak a vékonysága volt szembetűnő, hanem a gömbölyded idomai is.

Nem meglepő, hogy a környezetében minden férfinak megállt egy pillanatra a tekintete a szexi műsorvezetőn.

Megmutatta természetes arcát Mádai Vivien: Fotó!

A sztáranyuka olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amin többen is meglepődtek. A követők hosszas beszélgetésbe kezdtek a fotó alatt, a látvány ugyanis megosztotta az emberek véleményét: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.