Gyönyörű ruhában ment férjhez Stephen Baldwin lánya

Forrás: Instagram/alaiabbbaldwin -
esküvő Stephen Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén kimondta az igent Stephen Baldwin idősebbik lánya, Alaia Baldwin. Az álomesküvőt New York államban egy farmon tartották, családias hangulatban.

Stephen Baldwin lánya igazán gyönyörű ruhákban pompázott az esküvőjén. A szertartásra habos, mégis szolid ruhában érkezett, estére viszont egy elegáns sellő fazont választott. Annak ellenére, hogy modellként keresi a kenyerét, Alainak meggyűlt a baja a szűk ruhával. A testhezálló fazon nem jelentett gondot, de a ruha fodrai táncolás közben folyton a menyasszony lábára tekeredtek.

Ebben a gyönyörű ruhában ment férjhez Stephen Baldwin lánya, Alaia Baldwin Forrás: Instagram/alaiabbbaldwin

A család mulatósra vette az estét, amolyan amerikai módra. A násznép Miley Cyrusra, Shakira slágereire, és AC/DC-re ropta. A boldog világsztár apuka mindkét lányával táncolt az este, kisebbik lányának pedig ezt súgta a fülébe:

"Most te következel"

, aki egyszerűen csak annyit válaszolt : „Nem". Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki egy világsztár esküvője, hogy vágta fel a pár a tortát, vagy hogyan csattant el a híres csók, nézd meg a videót itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.