Kristen Sullivan megmutatta - Így néz ki egy frissen szült nő: Fotó!

terhesség szülés Kristen Sullivan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Sullivan a valóságot szerette volna megmutatni a közösségi oldalán a frissen szült nőkkel kapcsolatban: közzétett egy retusálatlan előtte-utána fotót a hasáról. 

Kristen Sullivan az Instagram posztját egy vallomással kezdi. Elmondása szerint 4 napig gondolkodott azon, hogy megossza-e a fotóját a nagy világgal, vagy sem? De mivel tele van a net olyan anyákkal, akik szülés után is tökéletesek, nem beszélve arról, hogy a terhesség meg sem látszik rajtuk, ezért úgy ítélte meg, hogy szüksége van a közösségi médiának valami valódira is.

"Az osztott fénykép bal oldalán 3 nappal Gavin születése előtt vagyok lefotózva, a jobb oldalin pedig 3 héttel a szülés után. Ezt azért mutatom meg, hogy lássák az anyukák: nem minden esetben számít, hogy vékony testelkatú vagy-e, hogy egészségesen táplálkozol-e a terhesség alatt, vagy, hogy odafigyelsz-e folyamatos edzésre" - írja az édesanya.

A fotó - nem meglepő módon - közel 4 ezer kedvelést kapott, és rengeteg hozzászólás is érkezett. A többi nő és édesanya nagyon bátor dolognak tartja Kristen tettét, és jól esik nekik, hogy valaki végre a természetességet is képviseli - írta meg az Indy100.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.