Elfelejtett bugyit venni a híres modell - Heti trendjelentés

Forrás: AFP -
Doutzen Kroes Jennifer Lawrence kim kardashian vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyegen is vége az uborkaszezonnak. Még több filmpremier és díjátadó gála következik és a New York-i divathét is elkezdődött. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb pillanatait!

Jared Leto

A GQ Man of the Year Awards gálán Jared Leto nemcsak díja miatt volt a fotósok kedvence, hanem extrém öltönye miatt is. A piros kockás anyag mellett a hímzés is fontos szerepet kapott az outfitben, de a fehér zokni kivillantása sem maradt el.

Jared Leto Forrás: Northfoto

Rita Ora

Lila csizmája, oldalt felsliccelt nadrágja és dekoltázsa miatt is feltűnést keltett a GQ gáláról távozó Rita Ora, aki a jobb cicijét mintha elfelejtette volna megemelni, az ugyanis majdnem a hasáig lógott. Talán nem ismeri a Kim Kardashian-féle ciciemelő módszert.

Rita Ora Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence

Manapság a mother! című filmmel járja a vörös szőnyegeket Jennifer Lawrence, aki egyszerűen nem tud hibázni. Ezt az ezüst, csillogó ruhát is tökéletesen viselte a film londoni premierjén.

Jennifer Lawrence Forrás: Northfoto, AFP

Doutzen Kroes

A New York-i divathét Tom Ford show-jával vette kezdetét, ahol igazi sztárdömping volt. Az egyik legfeltűnőbb Doutzen Kroes piros szerelése volt, ami szemből nem mutat sokat, de oldalról már látszik, miért is olyan szexi a ruha, bugyit ugyanis nem lehet alá venni.

Doutzen Kroes Forrás: AFP

Kim Kardashian

Tom Ford bemutatóján Kim Kardashian is megjelent. Kanye West feleségétől már éppen kezdtük hiányolni a korábban oly megszokott latex ruhákat. Nem kellett volna izgulni, most ugyanis visszatért.

Kim Kardashian Forrás: AFP
Ezeket minden Trónok harca rajongónak be kell szerezniehttp://www.life.hu/trend/20170907-ezeket-minden-tronok-harca-rajongonak-be-kell-szereznie.htmlAz elmúlt hetekben minden a Trónok harcáról szólt. Az őrület után viszont most hosszú böjt következik, az újabb, nyolcadik évadig talán 2019-ig is várni kell. Hogy ne maradjatok addig sem Trónok harca életérzés nélkül, szerezzétek be a következő holmikat. Trend--Öltözködési tippek telt keblű nőknekhttp://www.life.hu/trend/20170906-oltozkodesi-tippek-telt-keblu-noknek.htmlSokan azt gondolják, hogy csak tökéletes, nádszálvékony alakkal lehet igazán csinosnak lenni, pedig ez óriási tévhit. Akár fiús alkatú, akár molett vagy, akár derékban, akár mellben vagy erős, hidd el, egy kis körültekintéssel csodásan fel tudsz öltözni. Ehhez persze érdemes tisztában lenni a tested adottságaival, és néhány öltözködési tipp is jól jön hozzá! Ha telt kebleid miatt eddig bizonytalan voltál, most vegye át ennek helyét a magabiztosság és céltudatosság! TrendThinkstockA hónap színe: a kardinálpiroshttp://www.life.hu/trend/20170831-a-honap-szine-a-kardinalpiros-igy-viseld.htmlSokak számára nem is annyira a január, inkább a szeptember az újrakezdés ideje. Ehhez az új lendülethez egy vibráló, dinamikus színt választottunk: a kardinálpirosat. Trend--10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességekhttp://www.life.hu/trend/20170817-sztarok-10-ezer-forint-alatti-ruhaban.htmlAlapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak. Trend--10 idézet Coco Chaneltől, aki felszabadította a nőkethttp://www.life.hu/trend/20170817-134-eve-szuletett-coco-chanel.htmlCoco Chanelt a nők felszabadítójának tartják. A 134 éve született tervező minden olyan ruha viselését elutasította, amelyet kényelmetlennek talált. A régi kötöttségek helyett új, egyszerűbb, tisztább vonalakat hozott a divatba. Igazi forradalmat indított, és a nők imádták érte. TrendOrigoPizsamaparti celeb módra - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170901-pizsamaparti-celeb-modra.htmlNemrég még arról adtunk hírt, hogy a fürdőköntösök és a melltartók a sztárok utcai viseletének a része lett, most pedig egy újabb őrületről kell beszámolnunk. A celebek ugyanis egyre szívesebben viselnek pizsamát is az utcán, sőt a vörös szőnyegen! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.