Lure Hsu mindenféle túlzás nélkül letagadhatna 20 évet: Fotók!

modell fiatal Lure Hsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lure Hsu 41 éves, de a fotóit nézegetve ezt a világon senki nem hiszi el neki. Ugyanis nem néz ki többnek 20-nál. 

A 41 éves Lure Hsu valószínűleg a különleges genetikájának köszönheti remek formáját: róla mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy nem látszik az idő múlása.

❤️Thanks #dior #diorsorealpop #lurehsu #許路兒 #diorsunglasses #moussyhk #moussy

⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) által megosztott bejegyzés,

Éppen ezért nem meglepő, hogy több, mint fél millió ember követi a közösségi oldalát, ugyanis minden fotója maga a megdöbbenés. Úgy fest, mintha éppen csak most vált volna nagykorúvá. Pedig a negyven körüli nőkre nem ezt szokták mondani.

Love it! #macsjyp #許路兒 #lurehsu

⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) által megosztott bejegyzés,

Természetesen mindenki tudni akarja Lure titkát, hiszen az összes nő szeretne örökké fiatal maradni. A 41 éves szépség azonban semmi különlegességről nem tud beszámolni.

Persze odafigyel a helyes táplálkozásra: rengeteg gyümölcsöt és zöldséget, valamint fehérjében gazdag ételeket fogyaszt. Kerüli a zsíros ételeket és a cukros italokat. Illetve emellett rendszeresen edz is.

剛剛好的溫度,剛剛好的陽光☀️ #lurehsu #許路兒 #toryburch #imaginextw #lindafarrow #2020eyehaus

⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) által megosztott bejegyzés,

De sajnos be kell látni: hiába élnénk mindannyian így, akkor se néznénk ki 41 évesen 21-nek. Ez a szerencse műve. Ám az tény, hogy az egészséges életmód lassítja az öregedést - írta meg a HarpersBazaar.

John Economou hajléktalanból lett szexi modell: Fotó!

Sosem lehet tudni, hogy hol és mikor kacsint ránk a szerencse: John Economou sem gondolta, hogy a hajléktalanságból egyszer csak a kamerák kereszttüzében találja magát. Olvass tovább itt...

Ez az ősz legdögösebb trendje! Így viseld a magas szárú csizmáthttp://www.life.hu/trend/20170908-az-osz-trendje-a-magasszaru-csizma.htmlMinden szezonban volt egy-egy magas szárú darab a boltok polcain, de idén egyenesen berobbantak a magas szárú csizmák. Ha szívesen kísérleteznél vele, mutatunk néhány öltözködési tippet! Trend--Melltartó nélküli ciciket libbentett Rihanna: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170911-igy-flangalt-melltarto-nelkul-rihanna.htmlSokat sejtető ruhában lépett utcára Rihanna. Nem csoda, hogy többen is lencsevégre kapták a sztárt. TrendOrigoSophia Hadjipanteli, a szemöldökök védőszentje: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170911-sophia-hadjipanteli-a-vilag-legnagyobb-szemoldoku-modellje.htmlVannak durva trendek szemöldök terén, de a baj mindig ott kezdődik, amikor túlzásba esünk... TrendOrigoElstartolt a legújabb Sztárban sztár első része Liptai Claudia irtó dögös- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-elstartolt-a-legujabb-sztarban-sztar-elso-resze.htmlÚjra elstartolt a Sztárban sztár című nagysikerű sztárvetélkedő. Izgatottan vártuk már, hiszen újabb énekesek mérik össze tudásukat mások bőrébe bújva. De amit még ennél is jobban vártunk, az Claudia visszatérése volt, ami igen jól sikerült. TrendOrigoPalvin Barbi zöldre festette a haját - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-palvin-barbi-zoldre-festette-a-hajat.htmlPalvin Barbi ezúttal mindenkit meglepett...Trend--Elfelejtett bugyit venni a híres modell - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170907-heti-trendjelentes-szerepel-benne-doutzen-kroes-kim-kardashian-es-jennifer-lawrence.htmlA vörös szőnyegen is vége az uborkaszezonnak. Még több filmpremier és díjátadó gála következik és a New York-i divathét is elkezdődött. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb pillanatait! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.