Pénisz alakú frizurával mutatkozott Goran Pandev: Fotó!

pénisz frizura Goran Pandev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A macedón származású sportoló ezúttal nem a sportteljesítményével hívta fel magára a figyelmet. 

Az olasz Genoa csapat csatára már egy ideje kopaszodik, ám valószínűleg azt ő sem tudja, hogy sokkal viccesebben, mint a többi ember. Pandev feje búbján ugyanis pont egy pénisz alakban hiányzik a haj, de ő ezt logikusan soha nem látja.

Ezt élő adásban láthatták a tévénézők: egy magasabb szögből rögzítő kamera pont ezt a pillanatot közvetítette, ahogy a focista lehajtott fejjel kocog a pályán, így mindenki láthatta, amit ő, szegény nem.

Természetesen kifotózták a képernyőt, és feltöltötték a közösségi oldalakra, így Pandev "péniszhaja" terjedni kezdett a neten. Nem lepődnénk meg, ha ezek után hamarosan levágatná a maradék haját is.

Színváltó hajfesték és hajtetoválás - Te kipróbálnád?

Felsorolásunkban bemutatjuk a legdurvább hajkreációkat, melyeket alkotóik és viselőik is halálosan komolyan gondolnak. Lássuk hát, hogy jutunk el a színváltó hajfestéktől a felcsatolható férfikontyig. Jöjjenek a legsokkolóbb frizuratrendek!

Ezek voltak a velencei filmfesztivál legfontosabb vörös szőnyeges pillanatai http://www.life.hu/trend/20170911-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legfontosabb-voros-szonyeges-pillanatai.htmlHétvégén a velencei filmfesztivál fődíjait is kiosztották, ezzel pedig véget ért a 74. olasz filmünnep, ami nemcsak a mozgókép szerelmeseinek, hanem a divatrajongóknak is tartogatott meglepetéseket. Mutatjuk is a vörös szőnyeg legfontosabb pillanatait! Trend--Sárban fetreng Gwyneth Paltrow - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170912-iszapban-fetreng-gwyneth-paltrow.htmlGwyneth Paltrow teljesen kivetkőzött magából egy magazin címlpajáért: iszapban fetreng pucér felsőtesttel! TrendAFPHatalmasat változott Király Linda: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170912-hatalmasat-valtozott-kiraly-linda.htmlNem semmi frizurát vágatott magának a szép énekesnő. TrendOrigoKülönleges fehér szettben pózolt Sarka Kata: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170912-feher-szettben-pozolt-sarka-kata.htmlNéhány óra alatt több, mint 3500 lájkot kapott Sarka Kata legújabb fotója. TrendOrigoAz élő Ken baba Spanyolországban riogat: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170911-egyre-szornyebben-fest-az-elo-ken-baba.htmlSpanyolországban, Marbellán mutatta meg magát az élő Ken baba: hónapról hónapra egyre rosszabbul néz ki. TrendOrigoMelanie Griffith arca elképesztően mű: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170911-mu-arca-lett-melanie-griffith-szinesznonek.htmlFriss fotók kerültek napvilágra Melanie Griffith-ről. A híres színésznőt egy bevásárló központban kapták lencsevégre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.