Lionel Messi tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi focista igazán különleges helyre csináltatott tetoválást nemrég. 

Az FC Barcelona klasszisa eddig sem titkolta, hogy szereti a tetkókat, de most valami olyat csináltatott magának, amilyet talán még soha senki nem talált ki korábban. A karjára és a lábára már régebben varratott, de a lágyéka eddig teljesen érintetlen volt.

Egészen mostanáig, ugyanis most egy nagy, piros, rúzsos puszi van a bal oldali lágyékánál. Mint kiderült, ez a felesége, Antonella szájlenyomata. Így a focista bármerre is jár, a szerelme mindig vele van.

A követők több, mint egy millió lájkkal jutalmazták a szerelmes tetkót, ami nem csoda, hiszen nagyon kevesen tudnak egymásnak ilyen kreatívan szerelmet vallani.

A legszebb képek Lionel Messi esküvőjéről

Lionel Messi, az FC Barcelona és az argentin labdarúgó-válogatott ötszörös aranylabdás futballistája, úgy döntött, hogy a szertartást a szülővárosában, Rosarióban tartsák meg. Ahogyan azt mi is megírtuk, 260 vendég volt hivatalos Messi és Antonella esküvőjére, köztük a focista csapattársai is: Luis Suárez, Neymar és Gerard Piqué. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.