Nick Nolte nagyon megöregedett - Fotó!

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hubert Boesl -
öregedés Nick Nolte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak örülünk, hogy Nick Noltet nem kapta el a plasztikázási láz, de attól már senki nem lehet boldog, hogy teljesen elhagyta magát a színész!

Nick Nolte ünnepelt sztár volt, és rengeteg nő rajongott érte, de ez mára a múlté. Valahol természetes, hiszen már 76 éves a színész, annak pedig mindenki nagyon örülhet, hogy nem akarta műtétek árán fenntartani a fiatalság látszatát, de ez még nem jelenti azt, hogy el kellene hagynia magát.

2001-ben még hasonlított önmagára Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hubert Boesl

Az egykor sármos sztár ugyanis már egyáltalán nem foglalkozik a külsejével: szedett-vedett ruhákat visel, és az is látszik, hogy nem fordít különösebb figyelmet arra, hogy mit eszik. A haja is rendetlen, és úgy összességében kissé az igénytelenség látszatát kelti Nick Nolte megjelenése, pedig neki aztán biztos lenne pénze arra, hogy normális ruhákat vegyen fel. Egy kis fésülködés, és igényes öltözet máris csodákat művelne a színésszel.

Nick Nolte elhagyta magát Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dobn, Rmbi
Istenes Bence és Csobot Adél esküvői fotója - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170913-istenes-bence-es-csobot-adel-eskuvoi-fotoja.htmlCsodás kis családban él Istenes Bence és Csobot Adél. Szívesen engednek betekintést életükbe: ezúttal esküvői fotót is posztoltak. TrendOrigoA francia nők szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170912-francia-nok-szepsegtitkai.htmlA francia nők felszabadultak, tele önbizalommal vetik bele magukat az életbe. Nem követik a divatot, hanem bátran kísérleteznek és az egyedi megoldásokra törekszenek. Talán a komfortérzet is befolyásolja őket, hiszen csak az tud jó benyomást kelteni, aki jól érzi magát a bőrében. Trend--Beleszeretett saját képébe a szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20170912-sajat-magaval-pozol-cindy-crawford.htmlNew York-i sétája során érdekes képbe futott a csodaszép modell. Nem bírta megállni egy közös kép nélkül, amit egyből posztolt az oldalán. Trend--Pénisz alakú frizurával mutatkozott Goran Pandev: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170912-goran-pandev-penisz-alaku-frizuraval-jarkal.htmlA macedón származású sportoló ezúttal nem a sportteljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Trend--Ezek voltak a velencei filmfesztivál legfontosabb vörös szőnyeges pillanatai http://www.life.hu/trend/20170911-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legfontosabb-voros-szonyeges-pillanatai.htmlHétvégén a velencei filmfesztivál fődíjait is kiosztották, ezzel pedig véget ért a 74. olasz filmünnep, ami nemcsak a mozgókép szerelmeseinek, hanem a divatrajongóknak is tartogatott meglepetéseket. Mutatjuk is a vörös szőnyeg legfontosabb pillanatait! Trend--Sárban fetreng Gwyneth Paltrow - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170912-iszapban-fetreng-gwyneth-paltrow.htmlGwyneth Paltrow teljesen kivetkőzött magából egy magazin címlpajáért: iszapban fetreng pucér felsőtesttel! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.