Sophia Vegas német tévésztár 4 bordáját is eltávolíttatta - Fotó!

Forrás: Instagram/OfficialSophiavegas -
plasztikai műtét borda Sophia Vegas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sophia Vegas német tévésztár nem volt megelégedve magával, ezért vetette ki 4 bordáját is: most borzalmasan, természetellenesen vékony dereka lett!

Sophia Vegas minden álma, hogy úgy nézzen ki, mint egy élő baba, és ha ez a célja, akkor nagyon jó úton halad, ugyanis egyre kevésbé néz ki embernek. Rengeteg műtéten esett már át a tévésztár, ez szemmel látható. A mellei sem természetesek, de ez a legkevesebb, sokkal nagyobb baj, hogy szinte nincs is olyan testrésze, amit ne érintett volna már a sebész kése.

Sophia Vega nagyon vékony lett, hatalmas mellekkel Forrás: Instagram/OfficialSophiavegas

Legutóbb például 4 bordáját vette ki Sophia, egyszerűen azért, mert nem volt megelégedve magával. Az eredmény nagyon szembetűnő, annál is inkább, mert borzalmasan természetellenesen néz ki a lehetetlenül vékony derekával. Ez már egy-két követőjének is sok volt, ám Sophia fittyet hány mások véleményére, ő ugyanis azt csinál a saját testével, amit csak akar - írja a The Sun.

Sophia Vegas tényleg baba lett Forrás: Instagram/OfficialSophiaVegas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.