Catherine Zeta-Jones fotó anya-lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő a 14 éves lányával érkezett New Yorkba, a Michael Kors fashion showra. Együtt nézték végig a legújabb darabok felvonulását a kifutón, és láthatóan nagyon jól érezték magukat ezen a különleges programon.

A fotósok is örültek a látogatásnak, bátran készítettek róluk képeket, ugyanis mindketten gyönyörűek. A 47 éves sztár simán letagadhatna 10 évet, ám azt már nem, hogy a mellette álló fiatal hölgy bizony a lánya.

Catherine és a lánya csodásak voltak New Yorkban Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Gregory Pace/Rex/Shutterstock

A 14 éves Carys ugyanis a génjeiben hordozza a mama elegáns szépségét. Tinédzser kora ellenére nagyon felnőttes a megjelenése, a kisugárzása, és a viselkedése is igen érett belsőre utal. Nem csoda, hogy az anyja büszke rá - írta meg a TheSun.

Catherine Zeta-Jones megmutatta smink nélküli arcát - Fotó!

Catherine Zeta-Jones mindig egy bombázó volt, és még 47 évesen is be meri vállalni azt, amit más fiatalabb korban sem: teljesen smink nélkül szelfizett. Még mindig egy igazi istennő, ráadásul még smink nélkül is gyönyörű: Fotó!

Ilyen dögös szerelésben jár egyetemre Rubint Rella: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170914-csinos-outfitben-jar-egyetemre-rubint-rella.htmlRubint Rella igazán szexi szerkóban jár iskolába. Ezt most megmutatta a követőinek is: Fotó! Trend--Ezekkel a színekkel kísérletezz 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170913-ezekkel-a-szinekkel-kiserletezz-2017-oszen.htmlNagyon izgalmas az új szezon, az ősz legszebb színei kerülnek elő. Játssz az érzékekkel és kísérletezz az új színekkel! TrendThinkstockÍgy fest Rába Tímea kamaszlánya, a gyönyörű Ninahttp://www.life.hu/trend/20170914-igy-fest-raba-timea-kamaszlanya-a-gyonyoru-nina.htmlLánya, Nina szülinapja alkalmából Rába Timi képeket posztolt Facebook oldalára. A kamaszlány örökölte anyja szépségét, a képeken csak úgy ragyog, ráadásul már modellmunkái is voltak. Trend--Lionel Messi új tetkója intim és romantikus: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170913-lionel-messi-uj-tetovalast-keszitett.htmlA szexi focista igazán különleges helyre csináltatott tetoválást nemrég. Trend--MC Hawer plasztikáztatott: saját zsírját fecskendezték az arcábahttp://www.life.hu/trend/20170913-mc-hawer-plasztikaztatott.htmlMc Hawer is küzd a kor ellen, szeretne sokkal jobban kinézni, és ezért a műtétektől sem raid vissza: saját zsírját fecskendeztette az arcába. Trend--Sophia Vegas német tévésztár 4 bordáját is eltávolíttatta - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170913-sophia-vega-nemet-tevesztar-4-bordajat-is-eltavolittatta.htmlSophia Vegas német tévésztár nem volt megelégedve magával, ezért vetette ki 4 bordáját is: most borzalmasan, természetellenesen vékony dereka lett! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.