Mindenki imádja a félkarú modellt, Miát: Fotók!

modell szexi félkarú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, hogy a fiatal nőnek mennyi önbizalma van: az egyik karja hiányzik, mégis sugárzóan szép. 

A 25 éves szépségnek amputálni kellett a bal karját, ez pedig gyökeresen megváltoztatta az életét. Eleinte nagyon rosszul viselte a tényt, ám idővel rádöbbent, hogy a szépsége, az egyénisége és a kisugárzása a tragédiától függetlenül is lehengerlő.

A közösségi oldalát végigpörgetve egy brutálisan szexi szőke nőt láthatunk, aki olyan idomokkal rendelkezik, amelyekről a legtöbben csak álmodunk. Nem meglepő, hogy modellként keresi a kenyerét, és több, mint hetvenezer követője van.

A hiányzó végtag pedig mostanra előnyévé vált. Ugyanis ennek köszönhetően nem csak egy újabb szőke, gömbölyű modellt láthat a közönség, hanem egy olyan nőt, aki valóban szereti és elfogadja magát.

I May Not Be Perfect But Parts Of Me Are Pretty Extraordinary ✨

Mia✨|25|♌️ (@miss5thave_) által megosztott bejegyzés,

Hiszen ahhoz, hogy egy ilyen testi hibával az ember a világ elé álljon, muszáj, hogy harmóniában legyen önmagával.

Paola Antonini féllábú modellélt őrül meg az internet

Paola 2014-ben szenvedett autóbalesetet, amikor a barátaival utaztak Rióba. A szerencsétlen esemény következtében amputálni kellett a lány bal lábát, azóta pedig művégtaggal éli az életét. Sokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha.

A közösségi média nem más, mint átverés: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170915-igy-ver-at-teged-is-a-kozossegi-media.htmlNe dőlj be a képeknek, amiket a közösségi oldalakon látsz: nem a valóságot látod. Trend--Hajbeültetésre megy Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/trend/20170917-berki-krisztian-hajbeultetes.htmlA trash celeb-üzletember a húságáról beszélt egy interjúban.TrendOrigoHeti trendjelentés: Halle Berry a mellével keltett feltűnésthttp://www.life.hu/trend/20170915-heti-trendjelentes-szerepel-benne-halle-berry-jennifer-lawrence-rihanna.htmlDivathetek, filmfesztiválok, premierek - beindult a szezon, és így egyre több igazán híres celebet tudunk megmutatni nektek! Nézzük, hogyan öltöztek ezen a héten a kedvenceink! TrendNorthfotoPlus size modell lett David Hasselhoff lányából, Hayley-bőlhttp://www.life.hu/trend/20170916-plus-size-modell-hayley-hasselhoff.htmlHayley Hasselhoff, David Hasselhoff lánya nem volt mindig ilyen elégedett a testével. Egy évvel ezelőtt még arról mesélt, mennyire nehéz volt a gyerekkora és milyen nehezen fogadta el a testét.Trend--Gyönyörű menyasszony volt Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/trend/20170916-ruzsa-magdi-menyasszony-eskuvo.htmlA templomban is kimondta a boldogító igent Rúzsa Magdi és párja, Vilmos. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoKasza Tibi barátnője, Manker sárga bikiniben pózol - Videó!http://www.life.hu/trend/20170915-kasza-tibi-baratnoje-manker-sarga-bikiniben-pozol.htmlKasza Tibi és Manker a tengerentúlra utaztak, egy kis őszi nyaralásra, de a rajongókat ezúttal sem hagyják ki a buliból: megmutatták, hol pancsolnak épp, így láthattuk, milyen dögös Manker bikiniben. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.