Ezek a nők több évtizedet is letagadhatnak a korukból - Megdöbbentő fotók!

fiatal fiatalosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A biológiai kor sok esetben semmit sem árul el egy nő külsejéről. Ezek a nők is azt bizonyítják, hogy az előítéletekkel szemben 40, 50, sőt 60 évesen sem kell öregnek kinézni. Talán ezek a példák szélsőségesek, és elképesztő nagy szerencséről tanúskodna, ami a genetikát illeti, a fiatalos külső rajtunk is múlik. 

A 47 éves nagymama, Zaklina

Sem korát, sem nagymamaságát nem tudjuk ép ésszel felfogni. Tökéletes bőre, csodás haja, mesés megjelenése pedig arra ösztönözte, hogy divatblogger legyen, és a kortalan szépséget hirdesse. Az Instagramon pedig imádják a nagyinak egyáltalán nem nevezhető Zaklinát, akit a világ legszexibb nagymamájának tartanak. A szerb nő nemcsak hazájában, már világszerte egyre nagyobb rajongótábornak örvend.

Zaklina Forrás: Instagram/realfashionist

Forrás: Instagram/realfashionist

A 41 éves blogger, Lure Hsu

A 41 éves Lure Hsu valószínűleg a különleges genetikájának köszönheti remek formáját: mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy rajta bizony nem látszik az idő múlása. Éppen ezért nem meglepő, hogy az Instagramra rendszeresen posztolt fotóit több mint félmillióan követik. A lakberendező és divatblogger nő úgy fest, mintha éppen csak most vált volna nagykorúvá. Természetesen mindenki tudni akarja Lure titkát, a 41 éves szépség azonban semmi különlegességről nem tud beszámolni. Persze odafigyel a helyes táplálkozásra: rengeteg gyümölcsöt és zöldséget, valamint fehérjében gazdag ételeket fogyaszt. Kerüli a zsíros ételeket és a cukros italokat. Illetve emellett rendszeresen edz is.

Lure Hsu Forrás: Instagram/lurehsu

Forrás: Instagram/lurehsu

Családban marad: a 63 éves anyuka

Hihetetlen, de Lure Hsu 40 év körüli nővérei és a 63 éves anyukája is egytől egyig olyanok, mintha sikerült volna megtalálniuk az örök fiatalság titkát. Mindegyikük rengeteg vizet iszik, és imádják a zöldségeket, amiket akár nyersen is szívesen megesznek nassolnivalóként. Az első képen meg sem lehet különböztetni a középen álló 63 éves anyukát a 40 éves lányaitól. A második képen a három testvér látható. Micsoda genetika!

Sharon, a lányok anyukája és Lure Hsu (balról jobbra) Forrás: Instagram/lurehsu

A 3 testvér: Sharon, Fayfay, Lure Hsu (balról jobbra) Forrás: Instagram/lurehsu

A 64 éves fitneszedző, Wendy Ida

Wendy Ida 23 éve mindennap 2 órát sportol. A fiatalos fotói alapján azt hihetnéd, hogy már tiniként is súlyzókkal flangált, de ki kell ábrándítanunk. Wendy ugyanis 64 éves, a kőkemény edzéseket pedig 23 évesen és 90 kilósan kezdte. Az egész úgy kezdődött, hogy egy borzalmas kapcsolatból kilépve elhatározta: eljött az idő a változásra. Elkezdett edzeni, és onnantól már nem volt megállás: most 64 éves, és alig nyom 57 kilót. Elmondása szerint pedig boldogabb, mint valaha!

Wendy Ida Forrás: Instagram/wendyidafitness

Fotó: Anna D'Geami

A 48 éves japán sztár, Masako Mizutani

Igazi sztárnak számít hazájában, több televíziós megjelenése is volt már, ahol minden esetben elképesztő szépségéről kérdezték, ugyanis hiszik, hogy biztos tudása van az örök fiatalság titkáról. A 48-nak korántsem kinéző Mizutani, aki egyébként egy kétéves gyermek anyukája, a következőket szokta elárulni: rengeteg vizet iszik, hogy a méreganyagok kiürüljenek a szervezetéből, étrendjére nagyon odafigyel, E-vitamin-alapú krémeket használ az arcára, fényvédő nélkül szinte ki sem megy az utcára, az arctisztítás, tonizálás és a hidratálás a mindennapi rutin részét képezi, illetve sokat alszik, és nem dohányzik.

Masako Mizutani Forrás: Instagram/masako_mizutani

Forrás: Instagram/masako_mizutani

A férfiak sem maradnak le

Közel nagypapa korú, mégis dögös huszonévesnek néz ki Chuando Tan, a fotóssá avanzsált modell. A szingapúri férfi valójában 50 éves, amit joggal tartanak követői hihetetlennek: nemcsak elképesztően jó teste van, de az arca is fiatalos. Sehol egy ránc vagy egy ősz hajszál. Fiatalságának titka saját bevallása szerint a hainani csirke, aminek szívesen elkérnénk a receptjét.

Chuando Tan Forrás: Instagram/chuando_chuandoandfrey

Forrás: Instagram/chuando_chuandoandfrey

Minden idők legstílusosabb stewardess uniformisaihttp://www.life.hu/trend/20170919-minden-idok-legstilusosabb-stewardess-uniformisai.htmlA légiutaskísérők világáról a Kapj el, ha tudsz című film jut eszembe: elegánsak és vidámak és kísérik a jóképű pilótákat. Ha ez távol is áll a valóságtól, az elegáns jelző sok esetben mégis igaz. Mutatjuk is a világ legcsinosabb stewardess uniformisait! Trend--A legjobb és legrosszabb sminkek az Emmy-díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20170918-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-emmy-dijatadorol.htmlA legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken nemcsak a ruhákat, a sminkeket is érdemes alaposabban szemügyrevenni. Íme, Larion Oscar sminkmester beszámolója az Emmy-ről! TrendOrigoSikk és elegancia - Ruhamustra az Emmy vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170918-ruhamustra-az-emmy-voros-szonyegerol-2017.htmlA botrányos outfitek ezúttal elkerülték a vörös szőnyeget. A 69. Emmy-díjátadón a legtöbb színésznő sikkes és elegáns volt. Mutatjuk is a 10 legemlékezetesebb ruhát! Trend--Ezek voltak a velencei filmfesztivál legfontosabb vörös szőnyeges pillanatai http://www.life.hu/trend/20170911-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legfontosabb-voros-szonyeges-pillanatai.htmlHétvégén a velencei filmfesztivál fődíjait is kiosztották, ezzel pedig véget ért a 74. olasz filmünnep, ami nemcsak a mozgókép szerelmeseinek, hanem a divatrajongóknak is tartogatott meglepetéseket. Mutatjuk is a vörös szőnyeg legfontosabb pillanatait! Trend--Ezeket minden Trónok harca rajongónak be kell szerezniehttp://www.life.hu/trend/20170907-ezeket-minden-tronok-harca-rajongonak-be-kell-szereznie.htmlAz elmúlt hetekben minden a Trónok harcáról szólt. Az őrület után viszont most hosszú böjt következik, az újabb, nyolcadik évadig talán 2019-ig is várni kell. Hogy ne maradjatok addig sem Trónok harca életérzés nélkül, szerezzétek be a következő holmikat. Trend--Öltözködési tippek telt keblű nőknekhttp://www.life.hu/trend/20170906-oltozkodesi-tippek-telt-keblu-noknek.htmlSokan azt gondolják, hogy csak tökéletes, nádszálvékony alakkal lehet igazán csinosnak lenni, pedig ez óriási tévhit. Akár fiús alkatú, akár molett vagy, akár derékban, akár mellben vagy erős, hidd el, egy kis körültekintéssel csodásan fel tudsz öltözni. Ehhez persze érdemes tisztában lenni a tested adottságaival, és néhány öltözködési tipp is jól jön hozzá! Ha telt kebleid miatt eddig bizonytalan voltál, most vegye át ennek helyét a magabiztosság és céltudatosság! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.