Ezeket az érzéki aktfotókat imádják most a neten: fotók

aktfotó fotósorozat szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően igényes fotók kerültek napvilágra, amelyek középpontjában a női test gömbölyű vonalai állnak. 

A 26 éves Amy Spanos olyan sorozatot készített, amely a női test és a természet szépségeit szerette volna életre kelteni. A londoni származású fotóművész nem csak aktot, hanem divatfotózásokat is vállal.

Elmondása szerint a mai világban már nagyon nehéz magunkat jól kifejezni, hiszen a rohanó életvitel megannyi impulzusa közt sok esetben elvész a szó. Éppen ezért ő a képein keresztül kommunikál a világgal, illetve igyekszik minőséget, stílust és eleganciát is belevinni a munkájába.

Erről árulkodik ez a fotósorozat is, amely nem csak szexi és erotikus, hanem letisztult, művészi, elegáns és stílusos is egyben.

/1709/Amy_S2017922144830

Így néznek ki valójában a meztelen nők: retus nélküli fotók (18+)

A Raw Beauties egy olyan fotósorozat, melynek elkészítéséhez 66 fotós állt össze. A sorozat lényege, hogy kizárólag természetes, nyers képeket készítenek a szexi modellekről. Most lehull a lepel a meztelen nőkről. Végre egy olyan képsorozat került napvilágra, amelyben nincsenek korrigálva, retusálva a képek. Ez a nyers valóság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.