Döbbenetes a férfiaknak tervezett új övtáska: fotó

övtáska hasitasi férfidivat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnyugodtunk. Hiszen már aggasztó volt, hogy vajon a pasiknak mikor találnak ki valami elképesztő nagy hülyeséget? 

Bizonyára mindannyian emlékszük arra a fürdőruha trendre, ami idén nyáron robbant be a köztudatba. Eszerint azok a hölgyek, akik divatosak akartak lenni az idei szezonban, beszereztek egy olyan egyrészes fürdőruhát, ami egy szőrös felsőtestet ábrázolt. Az erről készült fotó pillanatok alatt elterjedt a neten, hiszen ennél visszataszítóbbat nem igazán látni fürdőruhák terén.

Most azonban megérkezett a termék férfi párja:

pókhasra emlékeztető szőrös övtáska.

Ha úgy érzed már túl sokat gyúrtál, és szégyellnivalóan jól nézel ki, akkor szerezz be magadnak egy ilyet.

#dadbag

Dadbag - The Orginal (@thedadbag) által megosztott bejegyzés,

Már csak a ruhaszösz hiányzik a táska köldökéből...

#dadbag

Dadbag - The Orginal (@thedadbag) által megosztott bejegyzés,

Egy Albert Pukies nevű divattervező dobta piacra ezt a remekművet annak érdekében, hogy bárkinek lehessen dad bod-ja, azaz aputeste.

Férfikollekciójával sokkol a világmárka - Fotók!

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük: ennél borzalmasabb ruhakollekciót már rég nem láttunk. Persze, ha elvonatkoztatunk attól (és el is kell) hogy a szetteket viselésre tervezik, és kortárs művészetként fogjuk fel amit látunk, máris egészen más megvilágításba kerül a dolog. Fotók!

Sminktrendek 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170921-sminktrendek-2017-oszen.htmlSzínpompás és szédítően izgalmas őszünk lesz. Ebben a szezonban újra hódít a macskaszem, a füstös szem, és az aranyláz is felütötte a fejét. Az éjszaka királynőinek a vampy szenvedélyessége szinte kötelező, de másképp, mint ahogy eddig azt megszoktuk. Nyolc izgalmas trend közül választhatsz idén. Íme! TrendThinkstockEgy kövér nő szexi fotójától őrült meg az internet: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-nem-attol-leszel-boldog-hogy-tokeletesen-vekony-vagy.htmlA szerelmesek egy szinte teljesen meztelen fotózással pecsételték meg az egymással szemben érzett bizalmat, az összetartozás tényét és a boldogságukat is. Trend--Voksán Virág hatalmas melleivel az edzőteremből posztolt: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170922-voksan-virag-hatalmas-melleket-villantott.htmlVoksán Virág nagyon sok időt tölt teste megmunkálásával. Ezúttal is az edzőteremből posztolt, bár mellein kívül másra nem igazán tudtunk figyelni...TrendOrigoEzek a nők több évtizedet is letagadhatnak a korukból - Megdöbbentő fotók!http://www.life.hu/trend/20170920-nok-akik-tobb-evtizedet-is-letagadhatnak-a-korukbol.htmlA biológiai kor sok esetben semmit sem árul el egy nő külsejéről. Ezek a nők is azt bizonyítják, hogy az előítéletekkel szemben 40, 50, sőt 60 évesen sem kell öregnek kinézni. Talán ezek a példák szélsőségesek, és elképesztő nagy szerencséről tanúskodna, ami a genetikát illeti, a fiatalos külső rajtunk is múlik. TrendOrigoYazmin Fox duci modellért rajonganak a férfiak: fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170921-yazmin-fox-duci-modellert-rajonganak-a-ferfiak.htmlLassan lejár a csontsovány modellek ideje, egyre több telt idomú hölgy kap esélyt, és bizonyítja be, ő is érdekli ám a férfiakat. Itt van például Yazmin Fox, aki tényleg hatalmas méretekkel rendelkezik, de százezrek imádják! TrendOrigoAnyaszült meztelenül pózol Bódi Sylvi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170920-bodi-sylvi-megmutatta-pucer-testet.htmlSylvi domborulatai olyanok, mintha ceruzával rajzolták volna. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.