Voksán Virág hatalmas melleivel az edzőteremből posztolt: fotó

Voksán Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág nagyon sok időt tölt teste megmunkálásával. Ezúttal is az edzőteremből posztolt, bár mellein kívül másra nem igazán tudtunk figyelni...

A playmate-nek nem okoz gondot megmutatni tökéletes testét, közösségi oldala sem véletlenül ilyen népszerű: szexibbnél szexibb képekkel örvendezteti meg rajongóit.

Ezúttal az edzőteremből jelentkezett be egy kép erejéig, amin jól látszik, hogy Virágnak még a megszokottnál is nagyobb mellei vannak. Apró kis sportmelltartója majd szétreped dús idomaitól.

Természetesen követői sem tudtak szó nélkül elmenni a fotó láttán.

"Egyszerűen fantasztikusan nézel ki Virág!!!" - írta az egyik férfi rajongója.

Sminktrendek 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170921-sminktrendek-2017-oszen.htmlSzínpompás és szédítően izgalmas őszünk lesz. Ebben a szezonban újra hódít a macskaszem, a füstös szem, és az aranyláz is felütötte a fejét. Az éjszaka királynőinek a vampy szenvedélyessége szinte kötelező, de másképp, mint ahogy eddig azt megszoktuk. Nyolc izgalmas trend közül választhatsz idén. Íme! TrendThinkstockEzek a nők több évtizedet is letagadhatnak a korukból - Megdöbbentő fotók!http://www.life.hu/trend/20170920-nok-akik-tobb-evtizedet-is-letagadhatnak-a-korukbol.htmlA biológiai kor sok esetben semmit sem árul el egy nő külsejéről. Ezek a nők is azt bizonyítják, hogy az előítéletekkel szemben 40, 50, sőt 60 évesen sem kell öregnek kinézni. Talán ezek a példák szélsőségesek, és elképesztő nagy szerencséről tanúskodna, ami a genetikát illeti, a fiatalos külső rajtunk is múlik. TrendOrigoÍgy öltözködtek a '80-as évek pornófilmjeiben: fotók http://www.life.hu/trend/20170921-ezek-volt-a-nyolcvanas-evek-legszexibb-pornos-ruhai.htmlManapság már kötelek, szíjak, latexruhák és egyszínű "jelmezekben" állnak kamerák elé a szexmunkások. Ehhez képest a '80-as, '90-es évek pornó divatja kifejezetten színes és vidám. TrendOrigoSzexi fekete ruhában pucsít Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20170921-szexi-fekete-ruhaban-pucsit-liptai-claudia-egy-szek-elott.htmlLiptai Claudia bármit is tesz, rajongói odáig vannak érte. Nem is csoda, a műsorvezető minden megmozdulásában eredeti. TrendOrigoYazmin Fox duci modellért rajonganak a férfiak: fotó! (18+)http://www.life.hu/trend/20170921-yazmin-fox-duci-modellert-rajonganak-a-ferfiak.htmlLassan lejár a csontsovány modellek ideje, egyre több telt idomú hölgy kap esélyt, és bizonyítja be, ő is érdekli ám a férfiakat. Itt van például Yazmin Fox, aki tényleg hatalmas méretekkel rendelkezik, de százezrek imádják! TrendOrigoAnyaszült meztelenül pózol Bódi Sylvi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170920-bodi-sylvi-megmutatta-pucer-testet.htmlSylvi domborulatai olyanok, mintha ceruzával rajzolták volna. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.