szépségápolás smink ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aranylóan szenvedélyes, bíborba hajló naplemente, az évszak érett, melegséget sugárzó színei káprázatosak ilyenkor. Idézd meg ezt a sok buja izgalmat a sminkedben is, hatását érezni fogod: osztatlan sikerrel koronázza meg a napodat.

Az alapos arctisztítás és hidratálás után tegyél fel egységesen a bőrszíneddel harmonizáló árnyalatú, vitaminokban gazdag, folyékony alapozót és fixáld le vékonyan porpúderrel. Orcáidat hangsúlyozd terrakotta árnyalatú pirosítóval. A szépen karbantartott, természetes szemöldöködet fésüld meg egy szemöldökspirállal, száliránynak megfelelően, hogy rendezett hatású legyen.

A szemzugba tegyél egy kis szikrázó arany szemhéjpúdert, a mozgószemhéjadra egy rezes árnyalatú bronz színt, a mélyítővonaladra pedig egy narancsos árnyalatot. A színeket szépen mosd össze, majd végig az alsó szempillatőhöz végig satírozz burgundi árnyalatot.

Az arany, a bronz és a burgundi remekül mutatnak majd a szemhéjadon Forrás: Thinkstock

Majd alul-felül ultra vékonyan tegyél egy kis feketét és satírozd össze a már fent lévő színekkel: szépen kontrasztosítja őket és káprázatosan világítani fog tőle a szemszíned. Koronázd meg szemfestésedet extra fekete szempillaspirállal. Ezt a sminket még jobban kiemeli a szezon egyik legizgalmasabb árnyalatú ajakrúzsa, a narancsos piros, de nagyon jól mutat hozzá egy világos barnás árnyalatú fényes ajakrúzs vagy szájfény is.

Ragyogj az ősz színeivel!

Dobd fel az outfitedet hímzéssel: bazár! http://www.life.hu/trend/20170925-himzes-ruhakon-es-kiegeszitokon-szuper-trend.htmlA legnagyobb divattervezők is évről évre felkapják ezt a trendet, ami kifinomult, elegáns, máskor vagány és feltűnő. A hímzés mindenesetre nagyon is nőies, érdemes kísérletezni vele. TrendOrigoSminkelj úgy, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20170921-sminkelj-ugy-mint-catherine-zeta-jones.htmlBomba formában van a hollywoodi színésznő, aki ma ünnepli 48. születésnapját! Káprázatos kinézetének féltve őrzött titka most napvilágot lát. TrendOrigoSminktrendek 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170921-sminktrendek-2017-oszen.htmlSzínpompás és szédítően izgalmas őszünk lesz. Ebben a szezonban újra hódít a macskaszem, a füstös szem, és az aranyláz is felütötte a fejét. Az éjszaka királynőinek a vampy szenvedélyessége szinte kötelező, de másképp, mint ahogy eddig azt megszoktuk. Nyolc izgalmas trend közül választhatsz idén. Íme! TrendThinkstockA legjobb és legrosszabb sminkek az Emmy-díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20170918-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-az-emmy-dijatadorol.htmlA legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken nemcsak a ruhákat, a sminkeket is érdemes alaposabban szemügyrevenni. Íme, Larion Oscar sminkmester beszámolója az Emmy-ről! TrendOrigoMinden idők legstílusosabb stewardess uniformisaihttp://www.life.hu/trend/20170919-minden-idok-legstilusosabb-stewardess-uniformisai.htmlA légiutaskísérők világáról a Kapj el, ha tudsz című film jut eszembe: elegánsak és vidámak és kísérik a jóképű pilótákat. Ha ez távol is áll a valóságtól, az elegáns jelző sok esetben mégis igaz. Mutatjuk is a világ legcsinosabb stewardess uniformisait! Trend--Ettől leszünk ráncosakhttp://www.life.hu/trend/20170914-ettol-leszunk-rancosak.htmlAz idő előtti öregedéshez nemcsak a megfelelő bőrápolás hiánya járul hozzá, hanem egyéb életmódbeli és környezeti tényezők is. Ezeknek egy része pedig könnyen elkerülhető lenne, mert ki szeretne már a 30-as éveiben tiszta ránc lenni? TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.