Selena Gomez lesifotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, miszerint veseátültetésen esett át a világsztár, Selena Gomez. Közeli barátnője sietett segítségére. A fiatal énekesnő autoimmun betegségben szenved, ami miatt egy időre vissza is vonult a nyilvánosság elől. A komoly beavatkozás után most láthatjuk őt először.

Selena Gomez 2015-ben vállalta fel először, hogy lupusszal küzd. A betegség következtében veseátültetésre volt szüksége, amit idén nyáron hajtottak végre. Ez az oka annak, hogy a nyár folyamán miért nem volt olyan aktív, mint korábban. A műtétet követően nyugalomra és pihenésre volt szüksége, de mostanra már felépült, ezért őszintén tud beszélni a történtekről.

Egy közös fotót is posztolt a kórházból a barátnőjével, aki az egyik veséjét Selenának ajándékozta. Most azonban már úgy tűnik, hogy teljesen rendbe jött: a napokban ugyanis egy filmforgatás szünetében lőttek róla friss képeket.

Íme a New Yorkban készült fotó Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Mape

A 25 éves énekesnő jó bőrben van, bár egyáltalán nem hasonlít önmagára. Az arca és a hajszíne is teljesen eltér a megszokottól, de lehet, hogy ez csak forgatás kedvéért van így.

Selena Gomez oldalán jelentek meg Justin Bieber pucér fotói

Szemfüles hackerek törték fel a fiatal énekesnő közösségi oldalát, majd úgy széttrollkodták az Instagramját, hogy jobban már nem is lehetett volna. Nem mással, mint Justin Bieber meztelen fotóival örvendeztették meg Selena követőit: Fotók!

Zséda megmutatta, milyen melltartót visel: fotó!http://www.life.hu/trend/20170927-zseda-megmutatta-milyen-melltartot-visel.htmlZsédenyi Adrienn visszafogott stílusáról ismert, ő inkább az énekléssel, a színpadon adja ki magából a vad energiákat, ezért is meglepő az a fotó, amit legutóbb közzé tett: megmutatta melltartóját! Trend--Baukó Éva szexi pózban fotózkodott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170927-megmutatja-testet-bauko-eva.htmlBaukó Éva bebizonyította, hogy nem kell egy szál bikiniben pózolni ahhoz, hogy beindítsa az emberek fantáziáját. Íme! Trend--Így készül a legszebb őszi sminkhttp://www.life.hu/trend/20170926-igy-keszul-a-legszebb-oszi-smink.htmlAz aranylóan szenvedélyes, bíborba hajló naplemente, az évszak érett, melegséget sugárzó színei káprázatosak ilyenkor. Idézd meg ezt a sok buja izgalmat a sminkedben is, hatását érezni fogod: osztatlan sikerrel koronázza meg a napodat. Trend--Így fest ma a 74 éves Halász Judit: fotó http://www.life.hu/trend/20170927-fantasztikusan-fest-halasz-judit.htmlHalász Judit még a gyorsan szaladó idő ellenére is csodálatosan fest. Sokan példát vehetnének róla. TrendOrigoDobd fel az outfitedet hímzéssel: bazár! http://www.life.hu/trend/20170925-himzes-ruhakon-es-kiegeszitokon-szuper-trend.htmlA legnagyobb divattervezők is évről évre felkapják ezt a trendet, ami kifinomult, elegáns, máskor vagány és feltűnő. A hímzés mindenesetre nagyon is nőies, érdemes kísérletezni vele. TrendOrigoIlyen szexi ruhában bulizott az esküvőjén Katalin: fotó http://www.life.hu/trend/20170925-ebben-a-dresszben-bulizott-az-eskuvojen-katalin.htmlKatalin és Vilmos esküvőjéről egy olyan kép került nyilvánosságra, amit még nem láthattunk ezelőtt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.