Közös, gazdag férjet keres az orosz ikerpár, Adel és Alina Fakhteeva

Forrás: Instagram/Adelalinaa -
ikrek orosz gazdag férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös orosz ikerpár nagyon szeretne egy gazdag férjet, aki megmutatná nekik az élet napos oldalát: osztoznának rajta, mert úgyis mindent együtt csinálnak.

A 22 éves ikerpár mindent együtt csinál, erről Instagram-oldaluk is tanúskodik, és ha már úgyis folyton együtt vannak úgy döntöttek, férjükön is szívesen osztoznának. Egy férfit keresnek tehát, de nem lehet akárki: mocskosul gazdagnak kell lennie, mert a lányok célja az, hogy jó életük legyen.

Adel és Alina minden fotón együtt szerepelnek Forrás: Instagram/Adelalinaa

Moszkva napfényes oldalát akarja megismerni Adel és Alina Fakhteeva, akik helyi látványosságnak számítanak szülővárosukban. Divattal foglalkozó közösségi oldalaiknak hála szinte mindenki ismeri őket, és habár pénzt is hoz az oldaluk, ezzel ők nem elégszenek meg.

Annyira elkeseredetten keresnek gazdag férjet, hogy még a helyi üzletemberektől és politikusoktól is segítséget kértek.

Remélik, ők találnak nekik egy olyan férfit, akinek szemtelenül sok pénze van, és elég nyitott is, hiszen két feleséghez annak kell lenni – írja a The Sun.

A legjobb helyekre akarnak eljutni Forrás: Instagram/Adelalinaa

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.