Szinte lepattan a bikini Rubint Réka gyönyörű dekoltázsáról

Rubint Réka dekoltázs Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Réka és Norbi a Kotori öbölből jelentkeztek be. Réka meg is mutatta, milyen kemény: megfürdött a már igencsak friss, 16 fokos tengerben.

Norbi, aki korábban már kipróbálta a vizet, felcukkolta feleségét: szerinte Réka tápos ahhoz, hogy megfürödjön. Nos, nem lett igaza, a fitneszlédi bebizonyítota, hogy igenis kemény fából faragták. Miközben Réka a vízben fagyoskodott, Norbi megemlítette, hogy ha ő Rubint Réka volna, bizon egész nap saját magát négezetné a tükörben meztelenül. És valóban: Réka egészen elképesztően néz ki fürdőruhában.

Vujity Tvrtko fején egyszerűen rajtamaradt a sapka: fel sem ismerik nélkülehttp://www.life.hu/trend/20170928-vujity-tvrtko-ezert-hord-sapkat.htmlEl sem tudjuk képzelni Vujity Tvrtkót sapka nélkül, de arról senkinek sincs fogalma, miért visel folyton valamit a fején a műsorvezető. Most elárulta, van-e oka. Trend--Sokan túlzásnak érzik Kaia Gerber magamutogatását http://www.life.hu/trend/20170928-kommentelok-tamadjak-kaia-jordan-gerbert.htmlA fiatal lány egyre sikeresebb a modellszakmában, édesanyja nyomdokaiba lépett. Sokak szerint ez azonban még korai a tinilánynak. Trend--Tóth Andi átlátszó felsőben mutatta meg melleit: fotó!http://www.life.hu/trend/20170928-toth-andi-atlatszo-felsoben-mutatta-meg-melleit.htmlA fiatal énekesnő nagyon szereti kihangsúlyozni nőiességét, közösségi oldala szexibbnél szexibb fotóktól hemzseg. Legutóbbi képével ismét sikerült felcsigázni a férfi rajongóit: átlátszó felsőben mutatta meg melleit. TrendOrigoAvril Lavigne már csak árnyéka egykori önmagának: fotó http://www.life.hu/trend/20170928-avril-lavigne-mar-nem-olyan-bajos-mint-regen.htmlBizonyára sokaknak ismerős Avril Lavigne neve, aki régebben a tinik kedvenc énekesnője volt. Régen hallottunk róla. Trend--Sylvester Stallone lánya gyönyörű: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170927-sylvester-stallone-lanya-gyonyoru-foto.htmlSylvester Stallone nagyon szerencsés, ugyanis elképesztően szép nők veszik körül: felesége és három lánya is meseszépek. Sophiért, Rocky 21 éves lányáért megőrül az internet, mióta a vörös szőnyegen megjelent édesapjával az idei Golden Globe Gálán. TrendOrigoLesifotósok kapták le Selena Gomezt: fotó http://www.life.hu/trend/20170927-igy-nez-ki-ma-selena-gomez.htmlBombaként robbant a hír, miszerint veseátültetésen esett át a világsztár, Selena Gomez. Közeli barátnője sietett segítségére. A fiatal énekesnő autoimmun betegségben szenved, ami miatt egy időre vissza is vonult a nyilvánosság elől. A komoly beavatkozás után most láthatjuk őt először. Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.