Menyasszonyi ruhában fotózták Tücsit: fotó

Tücsi menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban kérte meg párja, Sofron István jégkorongozó Tücsi kezét, aki természetesen igent mondott. Bár egyelőre nem a saját nagy napja miatt bújt menyasszonyi ruhába a sztár, meg kell hagyni, gyönyörű volt.

Hatalmas vátlozások álltak be a gyönyörű műsorvezető életébe:

menyasszony lett

és hamarosan párja után utazik Amerikába, akivel ott kezdenek új, közös életet.

Még mielőtt elutazna Tücsi, részt vett egy csodálatos esküvői ruha fotózásán, amiből egyértelműen látszik, hogy a saját nagy napján is lélegzetelállítóan fog majd festeni a párduc testű sztár.

#werk #photoshoot #wedding #bride #lovely #hair #eskuvoclassic #myday #tucsok #life @b_e_a_a_a @fodorszalon

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

#photoshoot #weddingdress #dream #perfect #eskuvoclassic #magazine #comingsoon #mylife #tucsok#life @b_e_a_a_a @leyamarini_couture

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

Megmutatta méregdrága eljegyzési gyémántgyűrűjét a szexi magyar sztár

Tücsi különleges fotót tett közzé az oldalán: nem csoda, hogy ez lett az egyik kedvence.

Mihalik Enikő, az egyetlen magyar Playboy nyuszi is elbúcsúzott Hugh Hefnertőlhttp://www.life.hu/trend/20170928-mihalik-eniko-az-egyetlen-magyar-playboy-nyuszi-is-elbucsuzott-hugh-hefnertol.htmlEgyetlen magyar lányak sikerült bekerülnie a Playboyba, ő pedig nem más, mint Mihalik Enikő. Ő volt Miss December 2016-ban.TrendOrigoHajdú Péter már nem úgy néz ki, ahogy az emlékeidben élhttp://www.life.hu/trend/20170928-hajdu-peter-szakall.htmlMindenki meglepődött a showman legújabb fotóján.Trend--Szinte lepattan a bikini Rubint Réka gyönyörű dekoltázsárólhttp://www.life.hu/trend/20170928-rubint-reka-elkepeszto-dekoltazsa.htmlRéka és Norbi a Kotori öbölből jelentkeztek be. Réka meg is mutatta, milyen kemény: megfürdött a már igencsak friss, 16 fokos tengerben.TrendOrigoKözös, gazdag férjet keres az orosz ikerpár, Adel és Alina Fakhteevahttp://www.life.hu/trend/20170928-kozos-gazdag-ferjet-keres-az-orosz-ikerpar.htmlA dögös orosz ikerpár nagyon szeretne egy gazdag férjet, aki megmutatná nekik az élet napos oldalát: osztoznának rajta, mert úgyis mindent együtt csinálnak. TrendOrigoSokan túlzásnak érzik Kaia Gerber magamutogatását http://www.life.hu/trend/20170928-kommentelok-tamadjak-kaia-jordan-gerbert.htmlA fiatal lány egyre sikeresebb a modellszakmában, édesanyja nyomdokaiba lépett. Sokak szerint ez azonban még korai a tinilánynak. Trend--Avril Lavigne már csak árnyéka egykori önmagának: fotó http://www.life.hu/trend/20170928-avril-lavigne-mar-nem-olyan-bajos-mint-regen.htmlBizonyára sokaknak ismerős Avril Lavigne neve, aki régebben a tinik kedvenc énekesnője volt. Régen hallottunk róla. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.