fenékrázás fenék erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány Mizz TwerkSum néven vált ismertté, és ma már több, mint 1,5 millió ember követi a közösségi oldalát.

Népszerűségének pedig egyetlen oka van, a tökéletes feneke. Ami nem csak formás, nagy és gömbölyű, hanem ráadásul teljesen külön életet él a nő többi testrészétől.

Olyan különleges módokon tudja mozgatni a farizmait, hogy azt halandó ember ép ésszel fel sem bírja fogni. És mindezt olyan természetességgel teszi, mintha mi sem lenne könnyebb ennél a világon.

Pedig abban biztosak vagyunk, hogy ezeket a farizmokat nem a hangyák hordták össze. Mindenesetre annyi biztos, hogy sokan cserélnének vele, hiszen a férfiak rajonganak a twerkelésért.

Rúzsa Magdi elképesztően szexihttp://www.life.hu/trend/20170930-ruzsa-magdi-enekesno-szexi-felsoben-allt-szinpadra.htmlAz énekesnő aradon lépett fel, amelyről az Instagramjára is posztolt. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoRetusált fotókkal csapja be rajongóit Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20170930-retusalt-fotokkal-csapja-be-rajongoit-mariah-carey-aki-nagyon-meghizott.htmlAz énekesnő instafotói köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Trend--Bella Thorne retusálatlan és teljesen meztelen: fotó http://www.life.hu/trend/20170929-pucer-foton-pozol-bella-thorne.htmlBella Thorne megmutatta a legszexibb énjét: így fest teljesen meztelenül a színésznő. Trend--Szülés utáni alakját mutatta meg ÉNB Barbi: fotó http://www.life.hu/trend/20170929-igy-nez-ki-szules-utan-csakany-monika-azaz-enb-barbi.htmlNemrég hozta világra kisbabáját Csákány Mónika, az Éjjel-Nappal Budapest Barbija, de ennek ellenére is fantasztikusnak néz ki. TrendOrigoAlica Schmidt lett a világ legszexibb sportolója: fotók http://www.life.hu/trend/20170929-alica-schmidt-a-vilag-legdogosebb-sportoloja.htmlEgy ausztrál weboldal szavaztatta meg a világ legszexibb sportolóját. Nem csoda, hogy ez a lány került a dobogó legfelső fokára. TrendOrigoVictoria Beckham megint bizonyította hajlékonyságát: fotó!http://www.life.hu/trend/20170929-victoria-beckham-megint-bizonyitotta-hajlekonysagat.htmlVictoria Beckham nem vesztett semmit fiatalkori hajlékonyságából, még most is égbe tudja emelni a lábait minden gond nélkül, és meg is teszi! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.