plasztikai műtét Sarka Kata fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata friss fotóján tanakodnak a követők. Vajon mitől olyan fura a sztár arca? Smink, fényviszonyok vagy valami más? 

Vasárnap esti programját osztotta meg a követőivel Sarka Kata: egy budapesti étteremben vacsorázott, és a különleges alkalmat az Instáján is megörökítette. A fotó azonban nagyon eltérő véleményeket váltott ki a követőkből.

A követők szerint egyáltalán nem hasonlít önmagára Forrás: Instagram

Többen is szóvá tették, hogy Kata mintha nem hasonlítana önmagára. Egy kommentelő szerint le van robbanva, egy másik pedig úgy látja, hogy a sztáranyuka régi vonásai teljesen eltűntek az arcáról.

Valaki szerint azonban az is lehet, hogy csak a smink és a fényviszonyok okozzák az optikai csalódást. Szerinte semmilyen beavatkozásról nincs szó.

Sarka Kata (ismét) megmutatta melleit: fotó

A szexi sztármami a sok teendő mellett mindig szakít időt a rendszeres testedzésre is. Ezúttal is az edzőteremből jelentkezett be, rajongói legnagyobb örömére. A dekoltázsa ezúttal is nagy hangsúlyt kapott a fotón, valószínűleg ez is közrejátszik abban, hogy ilyen sok kedvelést kapott: fotó!

Smink nélküli fotót mutatott Stahl Judit http://www.life.hu/trend/20171002-igy-nez-ki-smink-nelkul-stahl-judit.htmlKülönleges fotóval lepte meg a követőit Stahl Judit: így néz ki a műsorvezető smink nélkül. Trend--Sophie Turner nem csak a szépségével hódít: fotó http://www.life.hu/trend/20171002-sophie-turner-gondolatait-imadja-az-internet.htmlDöbbenetes őszinteséggel vallott színt a közösségi oldalán a plus size modell. Nem csoda, hogy az emberek örökre a szívükbe zárták. TrendOrigoSztárban sztár: Kollányi Zsuzsi a színpadon dobta le a ruháithttp://www.life.hu/trend/20171001-sztarban-sztar-kollanyi-zsuzsi-a-szinpadon-dobta-le-a-ruhait.htmlKollányi Zsuzsi mindenkit alaposan meglepett: konfortzónájából kilépve hatalmasat alakított a Sztárban sztár színpadán. TrendOrigoVajna Timi megmutatta, milyen kerek a fenekehttp://www.life.hu/trend/20171001-vajna-timi-pucer-feneke.htmlVajna Timi imádja, ha szexi képeket oszthat meg magáról, és valószínűleg azt gondolta magában reggel, hogy a mai nap se múljon el úgy, hogy a rajongók nem látták legújabb fürdőruhás fotóját.TrendOrigoHeti trendjelentés: Colin Firth felesége borzalmasan nézett kihttp://www.life.hu/trend/20170929-heti-trendjelentes-szerepel-benne-nina-dobrev-winnie-harlow-colin-firth.htmlA héten sem volt hiány ütős outfitekből. Az áttetsző anyagok, a kifinomult ruhák és a megdöbbentő darabok is jelen voltak a vörös szőnyegen. Mutatjuk az 5 legemlékezetesebb darabot! TrendNorthfotoPuncis ruhákat mutattak be a New York-i divathéten (18+)http://www.life.hu/trend/20171001-puncis-ruhak-a-new-york-i-divatheten.htmlFurcsa ruhákat mutatott be a Namilia nevű divatmárka a New York-i divathéten pár napja. Nem biztos, hogy egy fityinget is adnánk bármelyikért, figyelmfelkeltésre azonban nagyon jók. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.