Selena Gomez színésznő melltartó nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez fedetlen kebleket villantott a kék blúza alatt. Nincs miért takargatnia magát, ez már biztos. 

Selena Gomez nem az a típus, aki lépten nyomon közszemlére teszi a melleit, ezért ha mégis csak előbuggyannak valahol, akkor azt bizony mindenki igyekszik megörökíteni. Nyár elején egy fehér felsőből villantak ki a sztár keblei, ez az élmény pedig sok férfiban hagyott nyomott.

Ám ha valaki már mégis elfeledte volna a fotót, annak itt egy újabb cicivillantás Selena Gomeztől. A szexi híresség egy világoskék blúzban lépett utcára, ám a melltartóját otthon felejtette, így ismét volt néhány szerencsés, aki élőben megpillanthatta a gömbölyödő formákat.

Íme a New York-i villantás Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Viko

Selena Gomez oldalán jelentek meg Justin Bieber pucér fotói

Szemfüles hackerek törték fel a fiatal énekesnő közösségi oldalát, majd úgy széttrollkodták az Instagramját, hogy jobban már nem is lehetett volna. Nem mással, mint Justin Bieber meztelen fotóival örvendeztették meg Selena követőit. A képeket itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.