Ines Helene melleit csodálja az internet: fotó

modell dekoltázs Ines Helene
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd modell megint olyat mutatott, amitől mindenki szája tátva maradt. 

Korábban már írtunk a fiatal szépségről, aki gigamellekkel és óriásfenékkel hódította meg a férfiak és az ügynökségek szívét. Inese Londonban tanul pénzügyi szakon, de ha így folytatja, akkor egész életében megélhet a csodás idomaiból, hiszen közel 2 millió követővel rendelkezik Instagramon.

A legújabb posztja is hatalmasat robbant, ami nem meglepő, hiszen a feszülős kék ruciban tökéletes rálátásunk lehet a körzővel rajzolt kebleire, illetve az íves homokóra alakjára is.

Glazed myself in the @fentybeauty highlighter....

Ines Helene (@ini.helen) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy a kép már több, mint 30.000 kedvelésnél jár, ahogy az sem, hogy sorra érkeznek az elismerő kommentek is. Szerencsére azonban olyan fotót is posztolt a rajongóinak, amelyen inkább a hátsója kapott nagyobb hangsúlyt:

fuck it up

Ines Helene (@ini.helen) által megosztott bejegyzés,

Csúnyán átvernek minket az Instagram-modellek: Fotó!

Nyilván, egyre kevesebben hiszik el a mesét, hogy az Instagram szupermodelljei valóban ilyen tökéletesek lennének, de most azt is megtudtuk, hogy pontosan mivel csalnak a lányok. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.