Bikinis fotói miatt támadják a követők Hódi Pamelát

Forrás: Facebook -
Hódi Pamela fotó előtte-utána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela buzdító posztja nem éppen a legjobban sült el...

Ahogy azt már korábban megírtuk, Hódi Pamela egy előtte-utána fotót osztott meg a közösségi oldalán, hogy az őt követő anyukákat figyelmét felhívja. A szexi modell szerint ugyanis a genetikát nem lehet kicselezni, de ennek ellenére is sokat tehetünk azért, hogy kihozzuk magunkból a maximumot.

A rajongók azonban nem minden esetben értettek egyet a fotó és az üzenet hitelességét illetően. Pamela ugyanis egy 2014-es és egy 2017-es képet mutatott meg, és mivel Nati 2013-ban született, így nem igazán értik a fotó "előtte-utána" jellegét.

Sokan úgy gondolják, hogy Pamela külseje mögött annyi befektetett pénz áll, amennyi egy átlagos nőnek nem adatik meg Forrás: Facebook

Azt is sokan nehezményezik, hogy a képek között csak olyan különbségek láthatóak, amelyek anyagi befektetéssel érhetőek el. Vagyis Pamela alakja semmit sem változott 2013 óta, csupán nagyobb lett a melle és a szája, barnább a bőre és szőkébb a haja.

"Szerintem, ami változott: ciciméret, hajszín, bőrszín, smink, frizura, a kép beállítás, az évek száma... Nos, igen, ezen tényleg könnyű így változtatni. Csak épp nem annyira természetes. Szép mindkettő azért"

"Nati 2013-ban született, így nem igazán értem, hogy a két szülés utáni képpel mit akarsz reklámozni, a plasztikai sebészedet vagy a sok szolit?"

"Nagyobb implantátum lett beültetve, és a szája fel lett töltve. Barnább szolis bőr, és sok pénz, hogy így nézzen ki természetesen" - írják a kommentelők.

Melltartó nélkül mutatkozott Selena Gomez: fotó http://www.life.hu/trend/20171002-selena-gomez-melltarto-nelkul-pozol.htmlSelena Gomez fedetlen kebleket villantott a kék blúza alatt. Nincs miért takargatnia magát, ez már biztos. Trend--A hónap színe: a gesztenyebarnahttp://www.life.hu/trend/20171002-a-honap-szine-a-gesztenyebarna.htmlHa igazi gesztenyeőrült vagy, aki csak azért szed belőle minden ősszel egy egész kosárral, mert a következő lépésnél sem tud ellenállni a lába előtt heverő, mosolygó termésnek, akkor pontosan tudod, hogy hányféle színt mutat. Hol bordóba, hogy narancsos árnyalatba, hol pedig mélybarnába hajlik, egyszóval igazán különleges, így a ruhatáradban is ott a helye a gesztenyebarnának. TrendOrigoJennifer Aniston soha nem hord melltartót: fotók http://www.life.hu/trend/20171002-jennifer-aniston-soha-nem-hord-melltartot.htmlJennifer Aniston szinte egyáltalán nem hord melltartót, mindegy, hogy csak kávézni ugrik le, vagy éppen egy vörös szőnyeges eseményen van! Ezért biztosan nagyon imádják a férfiak... TrendOrigoDöglesztő fehérneműs fotót posztolt Tücsi http://www.life.hu/trend/20171002-tucsi-fehernemus-fotoja-elkepesztoen-szexi.htmlTücsi legújabb fotójától hamar felforrósodott az internet: ennyire dögösnek ritkán látni a szexi sztárt. TrendOrigoSarka Kata arca a követők szerint nem a régi: fotó http://www.life.hu/trend/20171002-a-kovetoi-szerint-sarka-kata-nem-hasonlit-magara.htmlSarka Kata friss fotóján tanakodnak a követők. Vajon mitől olyan fura a sztár arca? Smink, fényviszonyok vagy valami más? TrendOrigoVajna Timi megmutatta, milyen kerek a fenekehttp://www.life.hu/trend/20171001-vajna-timi-pucer-feneke.htmlVajna Timi imádja, ha szexi képeket oszthat meg magáról, és valószínűleg azt gondolta magában reggel, hogy a mai nap se múljon el úgy, hogy a rajongók nem látták legújabb fürdőruhás fotóját.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.