fashion week Mila Kunis haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos színésznő szépsége és új hajviselete megvadította a nőket. Ez a természetes külső hódít idén ősszel.

A nyári frizura trendeket úgy ahogy van el lehet felejteni, mióta Mila Kunis új hajjal jelent meg. Többé már nem divat a természetesen száradó haj, a napszítta tincseket készítheted a vágáshoz, és a szín is az ősz árnyalatival harmonizál - számolt be a refinery29.com.

Fresh #haircut for #MilaKunis❤️#makeup by @muatraceylevy#hairbyrenatocampora

Renato Campora (@renatocampora) által megosztott bejegyzés,

A Rossz anyák sztárja nem arról híres, hogy sűrűn változtat megjelenésén. Ami azt illeti Ashton Kutcher neje már hosszú évek óta alig változtat hajszínén, formáján pedig szinte semmit. Most mégis megvált fürjeitől, és kiderült, a rövidebb haj is előnyös a sztárnak.

71 éves lett Susan Sarandon, a stílusában is merész dívahttp://www.life.hu/trend/20171003-susan-sarandon-71-eves-lett-igy-valtozott-a-stilusa.htmlSusan Sarandon a nagy színésznők nemzedékéből való, amit nemcsak Golden Globe és Oscar jelölései bizonyítanak, hanem a számos, igen komoly témákat boncolgató drámában játszott főszerepe, illetve az attitűd, amivel lépten-nyomon az egyéniséget és a természetességet hirdeti. TrendAFPSarka Kata óriási melleket villantott: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-sarka-kata-kipakolta-a-ciciket.htmlSarka Kata legújabb posztja megint felrobbantotta a netet. Elképesztő szexi fotót villantott. TrendOrigoZimány Linda újabb szexi fotózáson volt: képhttp://www.life.hu/trend/20171003-szexi-fotozason-volt-zimany-linda-velenceben.htmlZimány Linda szebbnél szebb helyekre jár fotózásokra. Most Velencében állt modellt elképesztően szexi ruhákban. TrendOrigoInes Helene melleit csodálja az internet: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-ines-helene-brutalis-melleit-nezi-az-egesz-vilag.htmlA svéd modell megint olyat mutatott, amitől mindenki szája tátva maradt. TrendOrigoAllegra Cole számára az egész világ csak mellekből áll: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-allegra-cole-brutalis-mellei-sokkoljak-a-vilagot.htmlAllegra Cole továbbra is úgy gondolja, hogy ekkora mellekkel szép igazán az élet. Kár, hogy még a felkelő nap fényét sem látni tőlük. TrendOrigoBikinis fotói miatt támadják a követők Hódi Pamelát http://www.life.hu/trend/20171003-kepei-miatt-tamadjak-a-rajongok-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela buzdító posztja nem éppen a legjobban sült el... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.