Férfi létére magassarkúban jár John Benge: fotók!

John Benge magassarkú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, hogy a férfiakat nem a magassarkú cipő, hanem a női lábak kecses megjelenése vonzza a férfiakat. Lehet, hogy tévedtünk? 

John Benge egy férfi, aki úgy rajong a magassarkú cipőkért, akár egy nő. Ráadásul ő nem csak nézegetni szereti a kifejezetten csajos lábbeliket, hanem a lábára húzza őket, és azokban pózol.

A szakállas férfi állítja, hogy a dús arcszőrzete jól kompenzálja a tűsarkú cipők nőies hatását, így pedig képes megőrizni a férfias megjelenését annak ellenére, hogy női cipőkben jár.

Bevallotta azt is, hogy nem igazán hisz a ruhák nemekre vonatkozó specifikusságában. Szerinte bármilyen ruhadarabot lehet nőiesen vagy férfiasan viselni, ez kizárólag az illető kisugárzásával van összefüggésben. De azt is elmondta, hogy azért időnként hideget és meleget is kap a bizarr szokása miatt.

#heels #heelsformen #heelsfashion #altmodel #altmodels #alternativeboy #patentheels #skinnyjeans

John Benge (@johnbengemodel) által megosztott bejegyzés,

Érdekes módon az Instagram oldalát végig nézve az is kiderül, hogy John nem hatásvadász szándék miatt csinálja, amit csinál. Látszik, hogy ténylegesen szereti a női cipőket, és be kell valljuk, nőket meghazudtoló profizmussal viseli őket - írta meg a Konbini.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.