Tóth Vera megmutatta magát bikiniben: fotó

bikini Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera bikinire vetkőzött és milyen jól tette....

Tóth Vera már régen maga mögött hagyhatta duci korszakát. Egye-egy régi fotóját látván eszmélünk csak rá, hogy ő valóban volt 40 kilóval több is. Ma már bátran fotózkodhat bikiniben, szexi alakot mutató szettekben, vagy akár arcpiritóan rövid szoknyában is. A gyönyörű hangú énekesnő mindent meg is tesz annak érdekében, hogy a látvány még üdítőbb legyen: folyamatosan edz és természetesen odafigyel az étkezésére is, bár bevallottan hedonista típus.

Jelenleg Horvátországban pihen barátaival, ahonnan folyamatosan posztolja az irigylésre méltó fotókat. Ezúttal egy pohár borral a kezében szelfizett, ám a képen nem ez az érdekes, hanem az, hogy

Vera bikiniben teszi mindezt.

Követői pedig nem győzték méltatni a karcsú sztárt.

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

Emlékszel még? Így nézett ki Tóth Vera a kezdetek kezdetén: fotó!

Tóth Vera tényleg teljesen átalakult, főleg, ha nemcsak az utóbbi hónapokat nézzük. Több mint 10 évvel ezelőtt ő kísérte el testvérét a Megasztár válogatójára, az az igazán elképesztő, hogy azóta mennyit változott!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.