Sirokai Diána újrakreálta Kim Kardashian fürdőruhás fotóit: íme, az eredmény!

Forrás: Instagram!DianaSirokai -
kim kardashian fürdőruha Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sirokai Diána már nem először kerül be a sajtóba, de ezúttal egy nemzetközi magazin is felfigyelt rá. A magyar plus size modell ugyanis Kim Kardashian híres fürdőruhás képeit kreálta újra, ami sokak tetszését elnyerter!

Siroki Diána az első magyar plus size modell, akiről már a nemzteközi sajtó is beszámolt, méghozzá néhány fürdőruhás fotója miatt. A lánynak több százezres követőtábora van az Instagramon, így nem csoda, hogy képeinek híre gyorsan eljutott hazánk határain kívülre is. Diána ugyanis Kim Kardashian híres fürdőruhás fotózását kreálta újra, ráadásul egy nagyszerű üzenettel.

Sirokai Diána fürdőruhás fotója nagyot szólt! Forrás: Instagram!DianaSirokai

„Mindketten nők vagyunk, csak különböző testben" – írta a kép mellé, melynek egyik oldalán ő, a másikon pedig Kim Kardashian látható. Erről a fotóról számolt be a Huffington Post is, méghozzá elismerő szavakkal. Diána a pozitív testkép kialakítását szorgalmazza, hiszen attól szépek az emberek, hogy változatosak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.