Fürdőruhában szelfizett Judy

Judy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családjával nyaralgat az énekesnő Törökországban, és Instagramján meg is mutatta, milyen klasszul érzik magukat. 

Mi pedig Judyt mutatjuk meg: az énekesnőn egy gram súlyfelesleg nincs, nagyon-nagyon jól néz ki fürdőruhában is. Így aztán nem csoda, hogy kedve szottyant szelfizgetni egyet... Íme, az eredmény:

Judy nem is olyan régen a Drágám, add az életed! című műsorban szerepelt párjával, a kommentelőket viszont nem az ügyességük érdekelte, hanem az énekesnő súlya. Volt, aki lekövérezte Judyt, amin felháborodott az énekesnő.

Rúzsa Magdi elképesztően szexihttp://www.life.hu/trend/20170930-ruzsa-magdi-enekesno-szexi-felsoben-allt-szinpadra.htmlAz énekesnő aradon lépett fel, amelyről az Instagramjára is posztolt. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoRetusált fotókkal csapja be rajongóit Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20170930-retusalt-fotokkal-csapja-be-rajongoit-mariah-carey-aki-nagyon-meghizott.htmlAz énekesnő instafotói köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Trend--Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője botoxoltatta az arcáthttp://www.life.hu/trend/20170930-kollo-babett-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-botoxoltatta-az-arcat.htmlÚgy tűnik, a luxuséletnek a botoxolás is elengedhetetlen feltétele, legalábbis egy bizonyos kor felett. A Feleségek luxuskivitelben című reality második epizódjában szépészeti beavatkozáson vesz részt a műsor két szereplője, a 48 éves Rita és a 38 éves színésznő, Babett. Nem biztos, hogy érdemes volt. TrendOrigoÖrdög Nóra fehérneműre vetkőzve posztolthttp://www.life.hu/trend/20170921-ordog-nora-fehernemure-vetkozve-posztolt-az-instagramra.htmlÖrdög Nóra a közösségi oldalain gyakran enged betekintést az életébe, amit a követők igencsak sokra értékelnek. Most azonban a ruhája alá is bepillanthattunk. Trend--Szexi fekete ruhában pucsít Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20170921-szexi-fekete-ruhaban-pucsit-liptai-claudia-egy-szek-elott.htmlLiptai Claudia bármit is tesz, rajongói odáig vannak érte. Nem is csoda, a műsorvezető minden megmozdulásában eredeti. TrendOrigoBikinire vekőzött Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20170919-bikinire-vekozott-rubint-reka-a-facabookon-mutatta-meg.htmlSzexi kisvideóval harangozta be fotózását Rubint Réka. A fitneszmami ledobta a ruháit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.