Pucér melleit mutogatja Kelly Gale

Forrás: Instagram -
pucér Kelly Gale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezeken a képeken alig takarja valami (vagy semmi) Kelly Gale melleit. A Victoria's Secret modellje nem szégyenlős alkat.

Persze Kelly Galenek igaza van, mert ki megy télikabátban a szaunába? Senki! Viszont ritka az is, hogy ilyen erotikus pózokba vágják magukat az emberek a gőzben, és persze erről egy teljesen hibátlan szelfi is készül, mert anélkül nem élet a modellek élete.

A 22 éves szépség egy pikánsabb fotót is megosztott az Instagram azon részén, ahonnan 1 nap után eltűnnek a posztok. Azért így is akadt, aki kifotózta Gale formás melleit.

Kelly Gale pózol Forrás: Instagram

Túl kicsi volt a bikini Tolvai Renin - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170826-tul-kicsi-volt-a-bikini-tolvai-renin.htmlGörögországban vakációzik Tolvai Reni, aki szuperszexi bikiniben pózol a tengernél. Még rajongói is megjegyezték, hogy ez a bikini, mintha egy kicsit szűk lenne. TrendOrigoMegbetegedett Palvin Barbi - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170826-megbetegedett-palvin-barbi.htmlPalvin Barbi nem valami vidém. A sikeres modell nehezen lábal ki a betegségéből. Trend--Ez most a legdivatosabb plasztikai műtéthttp://www.life.hu/trend/20170724-ez-a-legdivatosabb-plasztikai-mutet.htmlMár nem a mellműtét a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. 2017-ben egy új trend hódít. Nézzétek meg, hogy mi az! Trend--Jennifer Lopezen nem volt bugyihttp://www.life.hu/trend/20170702-jennifer-lopez-bugyi.htmlJennifer Lopez valamit a szekrényben felejtetett a fellépése előtt. TrendOrigoVadító ruhában ment férjhez Vita Sidorkina - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20170805-ferjhez-ment-vita-sidorkina.htmlMegházasodott Vita Sidorka, a Victoria's Secret orosz topmodellje. Filmes párját is lenyűgözte a szépség ruhája!Trend--Csillámmal borított mellek - Itt az új divatőrület 18+http://www.life.hu/trend/20170702-csillamos-mell.htmlA pánt nélküli bugyi után megérkezett a csillámmal borított dekoltázs. A dolog lényege pont az, amire elsőnek gondolsz: a hölgyek egyáltalán nem vesznek fel felsőt, cserébe meghempergetik a keblüket csillámban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.