Heti trendjelentés: Kristen Stewart még soha nem nézett ki ennyire rosszul

Kristen Stewart Kate Hudson Nicole Scherzinger vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a rövid hajú színésznők okozták a legnagyobb csalódást, Kristen Stewart és Kate Hudson sem voltak a helyzet magaslatán. Mutatjuk is a részleteket!

Csíkok

Ugyanazon az eseményen jelent meg csíkos kreációban Kate Hudson és a szintén színésznő Katharine McPhee. Kate Hudson könnyed, nyárias ruhájában nagyon is látjuk a lehetőséget, de neki nagyon nem állt jól. Katharine outfitje is hasonló stílust követ, egyedül a nadrág húzásai miatt középen kialakuló bugyirész fest furán.

Kate Hudson, Katharine McPhee Forrás: Getty Images

Ki tévedett nagyobbat?

Virágok

A sok-sok virágminta között ketten is kék alapon sárga mintás darabot választottak. Rosamunk Pike ruhája színében, Shiri Applebyé szabásában volt merészebb.

Rosamunk Pike, Shiri Appleby Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Fekete-fehér

Priyanka Chopra és Nicole Scherzinger ezúttal a fekete-fehérre szavaztak. Az indiai származású színésznő ruhájának imádjuk a fazonját és az öv is csodás, ráadásul az összhang is megvolt a ruha és Priyanka között. Az énekesnő hosszú fazont választott, izgalmas geometriával, de mintha a ruha kissé elnyomta volna Nicole-t.

Priyanka Chopra, Nicole Scherzinger Forrás: Getty Images

Kinek a választása jön be jobban?

Vállvillantás

Már több mint egy éve magasztaljuk a vállakat, szebbnél szebb vállakat hangsúlyozó outfiteket láttunk már a vörös szőnyegen. Ezen a héten azonban nem sikerült hozni a színvonalat: Ashley Tisdale és Kristen Stewart is szörnyen festettek a vállhangsúlyos darabokban.

Ashley Tisdale, Kristen Stewart Forrás: Getty Images

Ki tévedett nagyobbat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.