Kelemen Anna kapcsolatba akar kerülni a fenekével: videó (18+)

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
Kelemen Anna fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna összes testrésze közül eddig a fenekét hanyagolta el a leginkább, ennek meg is lett az eredménye: nincs semmilyen kapcsolata a hátsójával. Legújabb videóblogjában bevallotta, hogy neki nincs s*ggtudata. 

Gömbölyded imdomaival varázsolja el a rajongóit Kelemen Anna, és ő aztán szívesen mutogatja is folyamatosan a testét. Most azonban egy komoly válságáról számolt be videóblogjában, rá kellett ébrednie, hogy egészen eddig teljesen elhanyagolta a fenekét, aminek az lett az eredménye, hogy nem alakult ki semmilyen kapcsolata a hátsójával. Szomorú.

Kelemen Anna nincs rendben a fenekével Forrás: Facebook/Kelemen Anna

Mondjuk ki, nincs seggtudatom"

Sminkelj úgy, mint a Victoria's Secret angyal, Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20171019-sminkelj-ugy-mint-a-victorias-secret-angyal-candice-swanepoel.htmlA Victoria's Secret legdögösebb vadmacskája Candice Swanepoel! Az igazán szemet gyönyörködtető, vágykeltő gazella teste a legkeresettebb fehérnemű márkák „portékája”. Azért valljuk be, a genetikai adottságai irigylésre méltóak, de kőkeményen meg is dolgozik érte, hogy mindig top formában legyen. Trend--Íme, Ines Rau a világ első transznemű playmate-jehttp://www.life.hu/trend/20171019--ines-rau-a-vilag-elso-transznemu-playmate-je.htmlInes Rau gyönyörű nő, így nem csoda, hogy a november-decemberi Playboy címlapjára került. A különlegessége abban rejlik, hogy ő az első transznemű modell, aki ilyen babérokra tört. TrendOrigoTűzforró dekoltázst mutatott Baukó Éva: fotó http://www.life.hu/trend/20171019-bauko-eva-dekoltazsatol-felrobbant-az-internet.htmlBaukó Éva tudja, mitől döglik a légy és ezt nem is fél megmutatni.TrendOrigoÍgy néz ki Pintér Tibor teljesen kopaszon: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171019-igy-nez-ki-pinter-tibor-teljesen-kopaszon.htmlPintér Tibort mindenki hosszú fürtökkel ismeri, a színész viszont megunta a hajkoronáját, és kipróbált valami újat: megmutatta magát teljesen kopaszon. A rajongók sokkot kaptak. TrendOrigoBotrányba fulladt az erotikus esküvői fotók hulláma http://www.life.hu/trend/20171018-botrany-lett-az-erotikus-eskuvoi-fotokbol.htmlJó ötletnek tűnt az esküvői pajzánkodás, de végül igen komoly következményeket okozott. Trend--Egy szál fehérneműben pózol Ördög Nóra: fotó http://www.life.hu/trend/20171017-igy-szexizik-fehernemuben-ordog-nora.htmlElképesztően szexi fotót mutatott magáról Ördög Nóra. A szánk is tátva maradt! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.