Fehérneműben pózol Ada

Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smink, fordrász és retusálás nélkül vállalt be egy fehérneműs fotózást Pintér Adrienn. Az műsorvezető egészen elképesztően néz ki: csinos, természetes. 

Meg nem mondaná senki Adáról, hogy már kétszeres édesanya, pedig - köztudott - ikrei már kiskamaszok, 11 évesek. Az alábbi kép pedig nagyon remekül sikerült, valóban, semmi szükség nem lett volna a rásegítésre.

Így nézett ki a karrierje kezdetén Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20171019-igy-nezett-ki-a-karrierje-kezdeten-a-ma-37-eves-kim-kardashian.htmlMA ünnepli 37. születésnapját Kim Kardashian, ennek apropójából pedig összegyűjtöttük azokat a nagyon ritkán látott fotókat, amelyek a karriere kezdetén készültek róla. Szörnyűlködésre fel! TrendOrigoÚj frizurával pózol Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20171021-uj-frizuraval-pozol-liptai-claudia-musorvezeto.htmlTinilányos copfba kötött frizurával fotózták le Claudiát. TrendOrigoÍme egy újabb vaginakörmöket gyártó művész:fotókhttp://www.life.hu/trend/20171020-vaginakormoket-csinaltathatsz-magadnak.htmlNem tudod, hogyan csinálj magadból hülyét? Szerencsére már ehhez is van útmutató... Trend--Inspirálódj a Disney-mesék világából: bazár!http://www.life.hu/trend/20171016-inspiralodj-a-disney-mesek-vilagabol.htmlA sikeres világmárkák imádják a Disney-hősöket, nem csoda, hogy évről évre előrukkolnak egy mese inspirálta kollekcióval. Mutatunk is néhány izgalmas terméket az elmúlt évekből. TrendOrigoTűzforró dekoltázst mutatott Baukó Éva: fotó http://www.life.hu/trend/20171019-bauko-eva-dekoltazsatol-felrobbant-az-internet.htmlBaukó Éva tudja, mitől döglik a légy és ezt nem is fél megmutatni.TrendOrigoKelemen Anna kapcsolatba akar kerülni a fenekével: videó (18+)http://www.life.hu/trend/20171020-kelemen-annanak-nincs-kapcsolata-a-fenekevel.htmlKelemen Anna összes testrésze közül eddig a fenekét hanyagolta el a leginkább, ennek meg is lett az eredménye: nincs semmilyen kapcsolata a hátsójával. Legújabb videóblogjában bevallotta, hogy neki nincs s*ggtudata. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.