Csősz Bogi megadja a módját a vásárlásnak

Fotó: Mudra László - Origo -
Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kedvenc tervezőim vannak, akik ruhákat készítenek nekem."

A Feleségek luxuskivitelben néhány tagja rövidesen Lakatos Márk Stíluspárbaj című show-jának új évadában kritizálja majd egymást a Sony Max csatornánn - írja a Blikk. A műsorban mindössze 30 ezer forintból kell összehozniuk egy teljes öltözetnyi elegáns ruhát, ami Bogi számára rendkívül kevés.

"Egyes üzletek figyelik, hogy milyen esemény lesz például, így ha Cannes-ba készülök, megkapom előre e-mailben az adott kollekciókat, majd a boltban már kikészítve várnak rám. Egy jó vásárláshoz elengedhetetlen egy kis pezsgő vagy egy jó kávé. Nem járok konfekciós boltokba. Kedvenc tervezőim vannak, akik ruhákat készítenek nekem, és megvannak azok a világmárkák, amelyek közül válogatok. Mindig az adott időszak divatja szerint öltözködöm, igaz, általában akkor a legdrágábbak, de ennek ellenére soha nem hagynám ki" - mondta Bogi.

Fotó: Mudra László - Origo

X-Faktor: göndör hajjal és mély dekoltázzsal ült a mentorszékben Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20171023-x-faktor-gondor-hajjal-es-mely-dekoltazzsal-ult-a-mentorszekben-radics-gigi.htmlKözépkorú nagyasszonyt varázsoltak az X-Faktor tehetségkutatójára Radics Gigiből. Bár a mentornak valóban van mit kipakolnia a blúzából, ezúttal nem csupán dicséretet kapott a kommentelőktől. Trend--Megműttette melleit az Éden Hotel sztárja, Jess Shearshttp://www.life.hu/trend/20171022-megmuttette-melleit-az-eden-hotel-sztarja-jess-shears.htmlFurcsa mellei miatt kapott kritikákat a 24 éves valóságshow-szereplő modell, ezért úgy döntött, megműtteti azokat. TrendOrigoFehérneműben pózol Adahttp://www.life.hu/trend/20171021-fehernemuben-pozol-ada-pinter-adrienn.htmlSmink, fordrász és retusálás nélkül vállalt be egy fehérneműs fotózást Pintér Adrienn. Az műsorvezető egészen elképesztően néz ki: csinos, természetes. TrendOrigoÚj frizurával pózol Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20171021-uj-frizuraval-pozol-liptai-claudia-musorvezeto.htmlTinilányos copfba kötött frizurával fotózták le Claudiát. TrendOrigoÍgy festett gyerekként Hódi Pamela: fotókhttp://www.life.hu/trend/20171015-igy-festett-gyerekkent-hodi-pamela.htmlA gyerekkori fotó nézegetése, mint családi program, többnyire megosztja az embereket. Vannak, akik örömmel tekintenek vissza néhány éves vagy akár kiskamasz korukra, mások pedig nem is hajlandóak végignézni az egykori felvételeket. TrendOrigoGyönyörű nő Belmondo unokája, a 29 éves Annabellehttp://www.life.hu/trend/20171014--gyonyoru-no-belmondo-unokaja-annabelle.htmlJónéhány évvel ezelőtt felfigyeltek már a divatvilágban a színészlegenda gyönyörű unokájára. Annabelle Belmondo 29 éves, és modellkedéssel keresi a kenyerét. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.