Heti trendjelentés: mindenki Lily-Rose Depp melleiről beszélt

Forrás: Getty Images -
fashion week Lily-Rose Depp Zendaya Cate Blanchett Cindy Crawford vörös szőnyeg Elle Fanning
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten fenséges és nagyon bevállalós outfiteket láttunk a vörös szőnyegen. Egyedül Lily-Rose Depp volt az, aki nem a ruhájával, hanem idomaival keltett feltűnést. Mutatjuk is a részleteket!

Elle Fanning

Elképesztően jól állt Elle Fanningnek ez az alternatív külső, amit a pop art ruhával ért el, és a szintén pop artba csomagolt cipővel.

Elle Fanning Forrás: Getty Images

Lily-Rose Depp

Karl Lagerfeld és a Chanel legújabb kis dívája Vanessa Paradis és Johnny Depp lánya, Lily-Rose, aki általában kóros soványságával kelt feltűnést. Most azonban a 18 éves modell ruhából kibuggyanó cickói lepték meg a divatrajongókat.

Lily-Rose Depp Forrás: Getty Images

Cate Blanchett

Színben és szabásban is a retrót idézte Cate Blanchett ruhája, de legalább kiderült, mennyire jól áll ez a stílus a színésznőnek.

Cate Blanchett Forrás: AFP

Zendaya

A fiatal színésznő igazi kaméleon, ráadásul minden jól áll neki, amilyen stílust csak kipróbál. Ez a színes, tüllrétegekből építkező ruha is fantasztikusan mutatott rajta, és az afrofrizura is vagány volt.

Zendaya Forrás: Getty Images

Cindy Crawford

Kétségtelenül ő a mindenkori díva, a 90-es évek topmodelljei közül is kiemelkedik. A méltóságteljes öregedés híve, természetességében is ragyogó. Ezúttal az In Stlye gála vörös szőnyegén láthattuk.

Cindy Crawford Forrás: Getty Images, Northfoto

Akkor és most fotósorozat a 90-es évek szupermodelljeiről

Különleges galéria készült a 90-es évek legszexibb szupermodelljeiről. Így nézett ki akkor, és így fest most Kate Moss, Naomi Campbell, Cindy Crawford vagy Claudia Schiffer!
Ezek a világ legrondább farmerjaihttp://www.life.hu/trend/20171024-a-vilag-legrondabb-farmerjai.htmlA farmert azért imádjuk, mert szuperül kombinálható a ruhatárunk többi darabjával, így a legpraktikusabb holmik között van. Ráadásul nem is találhatnánk lazább és kényelmesebb viseletet a farmernál. A következő néhány ruhadarab viszont rácáfol eddigi tapasztalatainkra. Trend--Őszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171019-oszi-cipok-tizezer-forint-alatt.htmlHa éppen nem szeretnél befektetni egy drágább bőrcipőbe, vagy alapvetően sem hordasz bőrtermékeket, akkor mutatunk néhány szuper alternatívát az őszi szezonra. TrendOrigoÍgy nézett ki Katy Perry, mielőtt világhírű énekesnő letthttp://www.life.hu/trend/20171024-igy-nezett-ki-a-33-eves-katy-perry-mielott-vilaghiro-enekes-lett.htmlTíz évvel ezelőtt jelent meg Katy Perry első nagylemeze, de már évekkel azelőtt is próbálkozott a zenei karrierrel. Nehezen berobbant, de annál tartósabb karrierjének kezdetéről mutatunk most olyan fotókat, amin szinte felismerhetetlen a fiatal énekesnő. Trend--Inspirálódj a Disney-mesék világából: bazár!http://www.life.hu/trend/20171016-inspiralodj-a-disney-mesek-vilagabol.htmlA sikeres világmárkák imádják a Disney-hősöket, nem csoda, hogy évről évre előrukkolnak egy mese inspirálta kollekcióval. Mutatunk is néhány izgalmas terméket az elmúlt évekből. TrendOrigoEttől érzik magukat szépnek a magyar nőkhttp://www.life.hu/trend/20171010-a-magyar-nok-kulso-es-belso-szepsegrol-szepsegidealokrol-nyilatkoztak-egy-kutatasban.htmlA nemzetközileg ismert magyar divatmárka, a Cango&Rinaldi legfrissebb kutatásában arra kereste a választ, hogy mit gondolnak a magyar nők a szépségről, mennyire tartják fontosnak a külsőségeket és hogyan befolyásolja önértékelésüket a social media világa. Az online kérdőívet néhány nap leforgása alatt több mint ezren töltötték ki, ami bizonyítja, hogy a magyar nők szívesen megosztják véleményüket a témával kapcsolatban. Trend--A legvadítóbb viselet: öltözz műbőrbe!http://www.life.hu/trend/20171012-igy-viseld-a-mubort.htmlAz egyik legvagányabb, legdögösebb viselet az őszi-téli szezonban a műbőr. Érdemes a cipő-táska-öv hármasán túl is keresgélni, habár ezek nagyon fontos kiegészítők, de a ruhatárba is megéri beemelni néhány szuper műbőr darabot! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.