Nádai Anikó mélyen kivágott ruhában mutatta meg dekoltázsát: fotó

Forrás: Nádai Anikó -
dekoltázs Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó elképesztően dögös képet mutatott magáról: mély dekoltázsával ejtette ámulatba a rajongóit. 

Nádai Anikó nagyon csinos, amit szeret is hangsúlyozni a kommetelők nagy örömére. A sztáranyuka egy rendezvényen vett részt, az ott készült fotót tette közzé Instagram-oldalán, ami nagyon dögösre sikerült. Követői nem győzték dicsérni a műsorvezetőt. Mostanában nem is tett közzé Anikó ilyen szexi képet, nem csoda, hogy a rajongók elárasztották bókjaikkal.

Nádai Anikó dekoltázsával kényeztette rajongóit Forrás: Nádai Anikó

A műsorvezető ugyanis egy fekete ruhát választott az eseményre, aminek nem kis kivágása volt. Anikó finoman szexi dekoltázsa minden tekintetet odavonzott!

Döbbenetesen szexi a fiatal ukrán modell: fotók! http://www.life.hu/trend/20171027-ilyen-szexi-marina-a-fiatal-ukran-modell.htmlEz a fiatal nő kimaxolta a meztelenkedés lehetőségeit. TrendOrigoIlyen tökéletes Pirner Alma spárgája: fotó! http://www.life.hu/trend/20171027-tokeletesen-spargazik-pirner-alma.htmlPirner Alma hajlékonysága egyszerűen döbbenet. Trend--Szabó Zsófi nagyon szexi kismama: videó! http://www.life.hu/trend/20171027-szabo-zsofi-nagyon-csinos-terhesen-is.htmlSzabó Zsófi megmutatta, hogy terhesen is lehet szexi és kívánatos egy nő. TrendOrigoJakabos Zsuzsa úgy néz ki, mint egy modell: fotó!http://www.life.hu/trend/20171027-jakabos-zsuzsa-ugy-nez-ki-mint-egy-modell.htmlJakabos Zsuzsa nemcsak úszóként kiváló, akár modellnek is elmehetne: az igéző szépsége tényleg mindenkit elvarázsol. TrendFotó: Mudra László - OrigoCsősz Bogi megadja a módját a vásárlásnakhttp://www.life.hu/trend/20171027-csosz-bogi-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-megadja-a-modjat-a-vasarlasnak.htmlFotó: Mudra László - OrigoIlyen intimékszerek közül válogathatsz: fotók! (18+)http://www.life.hu/trend/20171026-ezek-a-legmenobb-intimekszerek.htmlNem is gondoltuk volna, hogy vaginába való ékszerek közül is ilyen sokféle van. Pedig de! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.