Reese Witherspoon közzétette élete legrosszabb képét: fotó

Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP -
fotó Reese Witherspoon rossz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos szőke színésznőnek van humorérzéke, egy sírva nevetős emotikonnal kommentálva tette közzé élete legrosszabb fotóját.

Nagyon régen, az 1997-es Oscar-gálán készült Reese Witherspoonról egy borzalmas fotó: a képen a színésznő a legelőnytelenebb pózt vette fel, de ha csak az lett volna a baj! Reese fotóján szinte semmi nem stimmelt.

Reese Witherspoon sokat tanult 20 év alatt: itt már tökéletes a póz és a smink is Forrás: Dia Dipasupil / Getty Images North America / AFP

Ami a legszembetűnőbb, az a színésznő csücsörítése, kissé furcsa fejtartással, de a sminkje sem tökéletes. Szinte hófehér púderrel sikerült csillogásmentessé tenni a színésznő arcát, hogy az előnytelen ruházatról ne is beszéljünk. Az viszont biztos, hogy Reese Witherspoonnak van humorérzéke, hiszen egy sírva nevető fejjel rakta közzé a képet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.